Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Je kan bij je spullen zonder de rugzak af te doen!

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Rugzak Sym heren 50+10 l grijs QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/f9ea2ffdd3f14ddb85e6a928864a7594.zip/index.html
Trekking and Camping

Trekrugzak Symbium voor heren 50+10 liter grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: heren die deels in hun eentje meerdaagse trektochten maken in de bergen, bij elk soort weer. Voor wie urenlang stapt en voor intensief gebruik. Bij deze rugzak staat comfort centraal (schuim, mannelijke lichaamsbouw, bewegingsvrijheid, verluchting…) en kun je gemakkelijk bij al je spullen.
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 8999 - %

nu

8999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
8999 %
8999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8300848
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Draaggemak Schuimstof voor verluchting en comfort, model aangepast aan mannen. Regenhoes.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 3 buiten, 1 binnen, 2 heup. Stok-/ijsbijlhouder. Toegang onder, vakken.
Schuurbestendig Garantie van 10 jaar.
Inhoud Inhoud 52+12 liter / gewicht 2,5 kg / afmetingen in gebruik: H75 x B34 x D27.
Ventilatie Het schuim met cellenstructuur op de rug zorgt voor luchtcirculatie.
Milieuvriendelijk Vergelijking levenscyclus: Rugzak - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe je rugzak vullen? Leg je slaapspullen op de bodem. Plaats zware spullen (je tent, kooktoestel, eten) zo dicht mogelijk tegen je rug. Schik je kledingstukken daarrond. Het grondzeil kan onder de klep; de tent hang je onder de rugzak als er binnenin geen plaats voor is. Hou je regenjas en fleece binnen handbereik. Verdeel de kleine benodigdheden voor overdag in de zakjes (zonnecrème, kaart, zonnebril). De waterzak stop je in het daarvoor voorziene compartiment (dat zich meestal langs de rug bevindt).
Hoe regel ik de hoogte van de rug van mijn rugzak? Verstel tot een hoogte die je geschikt lijkt en pas dan de rugzak aan (zie "Hoe je rugzak verstellen?"). Met de heupgordel op het bekken moeten de schouderriemen over het voorste deel van de schouders komen en moeten de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal noch verticaal lopen). Als bij de test blijkt dat de rug te lang of te kort is, verstel hem dan opnieuw en blijf proberen tot hij goed zit.
Hoe je rugzak verstellen? Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). Trek de rugzak aan. Bij rugzakken van 50L en meer plaats je de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (rond het bekken) en TREK je DE GORDEL AAN. Bij kleinere rugzakken bevindt de gordel zich ter hoogte van je middel. Trek de schouderriemen aan. Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.
Het Symbium Access-systeem De Symbium Access combineert de voordelen van het Symbium-systeem (bewegingsvrijheid dankzij het draaipunt aan de riem aan de lenden) met het Access-systeem: 1 zakje dat makkelijk verplaatsbaar is naar de voorkant van het lichaam. Je kunt vlot aan al je spullen tijdens het wandelen en gemakkelijk een kaart lezen. Zo kan een deel van het gewicht naar voren worden verplaatst: de drager kan dan iets meer rechtop lopen, in een houding die de natuurlijke wandelhouding dichter benadert.
Ventilatie van de Symbium Access-rugzakken De rugzakken met "Air Cooling"-label hebben in het laboratorium een test ondergaan om de doeltreffendheid van het verluchtingssysteem te testen: met behulp van een pop die warm wordt en transpireert, kan wetenschappelijk en objectief worden gemeten in welke mate de rugzak transpiratie beperkt. Het label wordt alleen uitgereikt aan rugzakken die beduidend beter presteren dan een "basismodel" (zonder speciaal verluchtingssysteem). Wij vergelijken ze ook met de concurrerende producten op de markt.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we vullen het hoofdvak en elk ander zakje eerst met kleine balletjes. Vervolgens gieten we die balletjes in een maatbak, waar we de inhoud in liter kunnen aflezen met een foutenmarge van enkele procenten.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Er kunnen lichte variaties optreden.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en abnormale gebruiksomstandigheden. Deze bijzondere garantie van 10 jaar geldt alleen wanneer je de rugzak en de kassabon kan voorleggen. Indien de rugzak door de garantie gedekt is herstellen of vervangen wij hem gratis. Deze garantie sluit de geldende wettelijke garanties in jouw land niet uit.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit product wordt berekend voor zijn volledige levenscyclus en aan de hand van verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de producten met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
Comment remplir mon sac ? Placez dans le fond le matériel de couchage. Près du dos, placez le matériel lourd (tente, réchaud, nourriture). Les vêtements seront rangés autour. Le tapis de sol pourra être placé sous le rabat; la tente sous le sac si elle n'a pas pu trouver de place à l'intérieur. Gardez à portée veste imperméable et polaire. Dans les poches, sera réparti le "petit" matériel de la journée (crème solaire, carte, lunettes...). La poche à eau sera mise dans le compartiment prévu généralement le long du dos.
Une note pour comparer l'impact environnemental des produits Les impacts environnementaux du produit sont calculés sur l'ensemble de son cycle de vie et avec différents indicateurs. Une note globale ABCDE est réalisée pour vous aider à identifier facilement les produits avec la meilleure performance environnementale en comparant les produits d'un même type entre eux (T-shirts, pantalons, sacs à dos, ...).
Decathlon est un acteur volontaire de cette démarche d'affichage environnemental.
Pour plus d'infos: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Inzetstuk
100.00% Polyester
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyamide
Onderhoudstips Handwas. Niet stomen. Niet drogen in de wasdroger.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo bewaren op een droge plaats.
Gebruikslimiet Als je groot bent, controleer dan goed of deze rugzak wel past.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Al onze rugzakken worden getest door een panel van testers die representatief zijn voor de doelgroep waarvoor ze ontwikkeld worden, in echte omstandigheden. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om zo elk product uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Producttest Al onze rugzakken worden getest door een panel van testers die representatief zijn voor de doelgroep waarvoor ze ontwikkeld worden, in echte omstandigheden. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om zo elk product uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Garantie 10 jaar
KENMERKEN
Duur
2 tot 7 dagen
Inhoud
60 liter
Technologie
bewegingsvrijheid.
Regenhoes
meegeleverd