Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Je kan bij je spullen zonder de rugzak af te doen!

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Rugzak Sym dames 70 +10l groen QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/6ab2a2a7a52f4d3ea690b8a2deee20a5.zip/index.html
Trekking and Camping

Trekrugzak Easyfit voor dames 70 +10 liter donkergroen QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dames die regelmatig deels op hun eentje meerdaagse trektochten maken in de bergen. Bij deze rugzak ligt de nadruk op het comfort (schuim, vrouwelijke lichaamsbouw, bewegingsvrijheid, verluchting... ) en kun je tijdens het stappen bij je spullen, ideaal dus bij lange trektochten.
Decathlon
eerst 11999 - %

nu

11999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
11999 %
11999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8300846
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Draaggemak Schuim voor verluchting/comfort. Model voor vrouwen. Regenhoes.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 3 buiten, 1 binnen, 2 heup. Stok-/ijsbijlhouder. Toegang onder, vakken.
Sterk 10 jaar garantie.
Inhoud Inhoud 70 + 14 liter / gewicht 2,6 kg / afm. bij gebruik: H82 x B36 x D30.
Ventilatie Opencellig schuim op de rug voor een goede luchtcirculatie.
Milieuvriendelijk Vergelijking levenscyclus: Rugzak - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe je rugzak inpakken? Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Schik je kleding errond. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een regenjasje en fleece ergens waar je er gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan wat 'kleine' benodigdheden voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak stop je in het voorziene compartiment (dat zich meestal langs de rug bevindt).
Hoe de hoogte van je rugzak verstellen? Verstel tot een hoogte die je geschikt lijkt en pas dan de rugzak aan (zie 'Hoe je rugzak verstellen?'). Met de heupgordel op het bekken moeten de schouderriemen over het voorste deel van de schouders komen en moeten de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal noch verticaal lopen). Als bij de test blijkt dat de rug te lang of te kort is, verstel hem dan opnieuw en blijf proberen tot hij goed zit.
Hoe je rugzak verstellen? MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. Bij rugzakken van 50L en meer plaats je de HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (rond het bekken) en TREK je DE GORDEL AAN. Bij kleinere rugzakken bevindt de gordel zich ter hoogte van je middel. Trek de schouderriemen aan. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Het Symbium Access-systeem De Symbium Access combineert de voordelen van het Symbium-systeem (bewegingsvrijheid dankzij het draaipunt aan de riem aan de lenden) met het Access-systeem: 1 zakje dat makkelijk verplaatsbaar is naar de voorkant van het lichaam. Je kunt vlot aan alle spullen tijdens het wandelen en gemakkelijk een kaart lezen. Zo kan een deel van het gewicht naar voren worden verplaatst: je kan dan iets meer rechtop lopen, in een houding die de natuurlijke wandelhouding dichter benadert.
Ventilatie van de Symbium Access-rugzakken De rugzakken met 'Air Cooling'-label zijn getest in het laboratorium om de doeltreffendheid van het verluchtingssysteem te testen: met behulp van een pop die warm wordt en transpireert, kan wetenschappelijk en objectief worden gemeten in welke mate de rugzak transpiratie beperkt. Het label wordt alleen toegekend aan rugzakken die beduidend beter presteren dan een 'basismodel' (zonder speciaal verluchtingssysteem). We vergelijken ze ook met de concurrerende producten op de markt.
Hoe wordt de inhoud van onze tassen en rugzakken gemeten? De inhoud van elke tas en rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: met kleine balletjes vullen we het hoofdvak en alle andere eventuele zakken. Vervolgens gieten we die balletjes in een maatbak, waar we de inhoud in liter kunnen aflezen met een foutenmarge van enkele procenten.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Er kunnen lichte variaties optreden.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en abnormale gebruiksomstandigheden. Deze bijzondere garantie van 10 jaar geldt alleen op vertoon van het product en van de kassabon. Indien je product door de garantie gedekt is herstellen of vervangen wij hem gratis. Deze garantie sluit de geldende wettelijke garanties in jouw land niet uit.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor zijn volledige levenscyclus en aan de hand van verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
Comment remplir mon sac ? Placez dans le fond le matériel de couchage. Près du dos, placez le matériel lourd (tente, réchaud, nourriture). Les vêtements seront rangés autour. Le tapis de sol pourra être placé sous le rabat; la tente sous le sac si elle n'a pas pu trouver de place à l'intérieur. Gardez à portée veste imperméable et polaire. Dans les poches, sera réparti le "petit" matériel de la journée (crème solaire, carte, lunettes...). La poche à eau sera mise dans le compartiment prévu généralement le long du dos.
Une note pour comparer l'impact environnemental des produits Les impacts environnementaux du produit sont calculés sur l'ensemble de son cycle de vie et avec différents indicateurs. Une note globale ABCDE est réalisée pour vous aider à identifier facilement les produits avec la meilleure performance environnementale en comparant les produits d'un même type entre eux (T-shirts, pantalons, sacs à dos, ...).
Decathlon est un acteur volontaire de cette démarche d'affichage environnemental.
Pour plus d'infos: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Inzetstuk
100.00% Polyester
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyamide
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken. Niet stomen. koud wassen.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Bewaar je rugzak op een droge plaats.
Gebruikslimiet Als je klein bent, controleer dan goed of deze rugzak wel past
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Al onze tassen en rugzakken worden uitgetest door een panel van testers die representatief zijn voor de uiteindelijke gebruiker en in echte omstandigheden. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om onze producten uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Producttest In een lab en in de praktijk testen we de rugzak op schuur- en scheurvastheid, de uv-bestendigheid van de kleuren, de wasbestendigheid van de stof en de waterdichtheid. Vervolgens simuleren we de slijtage van de rugzak door hem te verzwaren en op een pop te hangen die versneld en gedurende duizenden cycli een wandelbeweging nabootst, om zo zijn stevigheid te testen. De stoffen, gespen, riempjes, schuimdelen, ritsen...worden ook apart getest, zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze rugzakken.
Garantie 10 jaar
KENMERKEN
Duur
langer dan 7 dagen
Inhoud
80 liter
Technologie
bewegingsvrijheid.
Regenhoes
meegeleverd