Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Stevig, grote opening, extra schouderriemen.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - RUGZAK QUECHUA TREKKING 120L QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/4ec446261cd54335a7d50104c3c8b647.zip/index.html
Trekking and Camping

Reistas voor trektochten 120 l zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trekkers die hun bagage willen laten vervoeren tijdens de tocht. Stevig, grote opening, extra schouderriemen. Extra grote inhoud voor tochten van langere duur.
Decathlon
eerst 5499 - %

nu

5499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
5499 %
5499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8128951
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inhoud Inhoud: 120 l. Gewicht: 2,1 kg. Afmeting gevulde tas: H42 x B87 x D42.
Gebruiksgemak Zakken: 2 binnen, 2 buiten. Labelhouder. Compressieriemen.
Transportgemak Afneembare rugzakriemen en heupgordel, handgrepen.
Stevigheid 5 jaar garantie.
Ecodesign Dit artikel bevat geen pvc (polyvinylchloride).
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische test voor tassen en rugzakken.
We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. De tas wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen bij snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten?
Het volume van elke rugzak wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een grote maatbeker die het volume in liter aangeeft.
Milieu-indicatoren
Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer details op http://developpement-durable.decathlon.com/domaines-dactions/produits-services/consommation-responsable/
ONZE BELOFTES
Samenstelling 100% polyester.
Onderhoudstips Handwas.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg je tas op een droge plaats op.
Gebruikslimiet De tas is niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Producttest Wij testen in het laboratorium en in gebruik de slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen en de waterdichtheid. Vervolgens test een pop de veroudering van een verzwaarde rugzak in de loop der jaren door duizenden cycli snelle stapbewegingen na te bootsen om zo de duurzaamheid van de assemblage te controleren. De onderdelen (stof, gespen, riemen, schuim, ritsen...) worden ook apart getest. Zo kunnen we een garantie van 10 jaar bieden op deze rugzakken.
Garantie 5 jaar