Een instapmodel voor tochten van enkele dagen.

Trekking and Camping - Rugzak Forclaz 40 Teen blauw QUECHUA
/common/3Dpictures/a/892f930916354b658cded6207fe4df92.zip/index.html
Trekking and Camping

Rugzak Forclaz 40 Teen blauw: een trekrugzak zoals de grote mensen. QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kinderen van 12 tot 16 jaar die tochten van 1 tot 2 dagen maken of op kamp gaan. Een kinderrugzak om meerdaagse tochten te maken zoals de groten. Ook ideaal om mee te nemen op kamp!

Kleur : Licht eendenblauw

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 34€99 - %

nu 34€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8330978
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inhoud Inhoud: 43 l / Gewicht: 1 350 g / Afmeting: H 63 cm; B 29 cm; D 26 cm.
Draaggemak Rug en schouderriemen met schuim, op maat van jongeren. Met stabilisatieriem.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 1 binnen, 2 buiten, 1 heup. Stokhouder. Netje vooraan.
Schuurbestendig 10 jaar garantie.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Test op het terrein Al onze rugzakken worden getest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Laboratoriumtest Alle onderdelen worden getest in ons lab: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie dankzij een technisch partnership Onze Research and Development-afdeling voor zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Op basis van die resultaten kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven, vanaf de datum van aankoop die op de kassabon staat.
10 jaar garantie, de voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken gemeten? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Hoe een rugzak op maat afstellen? 1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 - Doe de rugzak om. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 - Trek de schouderriemen aan. 5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.
Hoe een rugzak inpakken? Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk tegen de rug. Stop je kleding daar omheen. Je slaapmatje kun je onder de klep stoppen, de tent hang je onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en/of een fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt.
Milieumaatregelen Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips Om te verzekeren dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (in het bijzonder hun waterdichtheid), raden we aan om de rugzak niet in de machine te wassen of in de wasdroger te stoppen, noch chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet waterdicht, bescherm dus je spullen wanneer het regent.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 10 jaar
KENMERKEN
Duur
Meerdere dagen
Volume
40L
Comfort
Verstelbare, ademende rug
Waterzak
Mogelijk
Regenhoes
apart verkrijgbaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?