Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

50 liter: heerlijk comfortabel. Vlot verstelbaar

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Rugzak F50 Easyfit rood QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/3f985930676249fa81f2f1f122ba6fad.zip/index.html
Trekking and Camping

Rugzak Forclaz 50 Easyfit kinderen rood met automatische verstelling QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: jongeren van 11 tot 14 jaar die een trektocht of kampeertrip van een paar dagen willen maken. Met handig Easyfit-verstelsysteem. Een rugzak groot genoeg voor een trektocht of kampeertrip van een paar dagen. Dankzij het Easyfit-systeem kan je in één beweging de schouderriemen en de rug verstellen.
Decathlon
eerst 5999 - %

nu

5999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
5999 %
5999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8332432
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inhoud Volume van 51 liter, gewicht 1400 g, afmetingen gevuld: h 67 * b 28 * d 26
Draaggemak Rug en riemen op maat van jongeren. Borstriempje. Easyfit-systeem.
Ventilatie Opencellig schuim op de rug voor een goede luchtcirculatie.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 1 binnen, 3 buiten, stokhouder. Netje vooraan. Onderaan toegankelijk.
Schuurbestendig 10 jaar garantie
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
GEBRUIKSTEST Al onze rugzakken worden getest in gebruik, door een panel van testers dat representatief is voor de gebruikers waarvoor we onze producten ontwikkelen en in omstandigheden die vergelijkbaar zijn met de echte situaties waarin ze terecht zullen komen. Zo organiseren we ook speciale 'testmissies', waarbij productmanagers en mensen die niets te maken hebben met Quechua samenwerken om onze producten te testen, aan te passen en goed te keuren.
TECHNISCHE RUGZAKTESTS We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: schuur- en scheurvastheid, uv-bestendigheid van de kleuren, wasbestendigheid, waterdichtheid... Dan volgt er een test met het eindproduct, waarbij we jarenlang gebruik versneld simuleren om de stevigheid van de structuur te testen: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een paspop die een wandelbeweging nabootst.
10 jaar garantie dankzij een technisch partnership Onze R&D-dienst voor zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van de stoffen en assemblage van zijn producten, doet verschillende tests om de veroudering van een rugzak te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Dankzij die tests kan Quechua 10 jaar garantie gegeven op de geteste rugzakken, vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
10 jaar garantie, de voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie vervangt niet de wettelijke garantie die geldt in het land van aankoop.
Hoe meten we het volume van onze rugzakken? Het volume van elke rugzak wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen eerst het hoofdvak en elk bijvak en -zakje met kleine balletjes. Vervolgens gieten we de rugzak leeg in een grote maatbeker om het volume in liter te kennen, weliswaar met een marge van een paar procenten.
Het vermelde leeggewicht op de productfiche is dat van ons referentiestaal. Kleine verschillen zijn dus mogelijk.
Hoe je rugzak op maat verstellen? Trek eerst alle riemen aan (schouderriemen, heupriem, stabilisatieriempjes). Doe de rugzak om. Bij rugzakken van 50 liter en meer plaats je de heupriem op de heupen (hij moet op de heupbenen van het bekken rusten) en trek je hem aan. Bij kleinere modellen zit de heupriem rond het middel. Trek de riempjes van de schouderriemen aan. En pas tot slot ook de stabilisatieriemen op maat aan.
Hoe regel je de hoogte van je rugzak? Zet het verstelmechanisme op de gewenste hoogte en pas de rugzak aan (zie "Hoe je rugzak op maat verstellen?"). Met de heupriem op de heup moeten de schouderriemen het voorste deel van de schouders bedekken, en de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) moeten een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal of verticaal vertrekken). Als bij een test de rug te kort of te lang lijkt, pas dan aan en probeer opnieuw tot alles naar wens is.
Het Easyfit-systeem Het biedt de mogelijkheid om de rugzak met één beweging op maat te verstellen terwijl je hem draagt. Zo ben je zeker van een heerlijk comfort.
Hoe je Forclaz Easyfit-rugzak aanpassen? Trek eerst alle riemen aan (schouderriemen, heupriem, stabilisatieriempjes). Doe de rugzak om. Plaats de heupriem op de heupen (hij moet op de heupbenen van het bekken rusten) en trek hem aan. Trek vervolgens aan de Easyfit-riempjes zodat de schouderriemen je schouders mooi omsluiten. En pas tot slot ook de stabilisatieriemen op maat aan.
Test gedaan door onze R&D-teams naar de doeltreffendheid van het EasyFit-systeem Een heel gemakkelijk systeem: een Easyfit-rugzak is tot 2,3 keer sneller aangepast, en dankzij het Easyfit-systeem hoef je nooit helemaal opnieuw te beginnen. De verstelkwaliteit ten opzichte van een klassiek systeem is zeker niet minder: bij de statische Friedmann 4%-test ging de voorkeur uit naar het comfort van EasyFit, en 6 keer vaker bleek de rugzak ook beter op maat versteld met het EasyFit-systeem.
Hoe je rugzak vullen? Onderaan komen je slaapspullen. Zwaar materiaal plaats je tegen de rug (tent, kooktoestel, eten). Daarrond komt de kleding. Het grondzeil van je tent kan je onder de klep steken, de tent kan je eventueel ook onderaan hangen als er in de rugzak geen plek meer is. Zorg er ook voor dat je snel aan je regenjas en fleece kan. In de zakjes stop je kleine spullen die je vaak nodig hebt (zonnecrème, kaart, bril...). En je waterzak komt in het speciale vak, meestal langs de rug.
Milieumaatregelen Quechua informeert zijn klanten vrijwillig over de milieu-impact van zijn rugzakken over hun hele levenscyclus. Het merk doet dat naar aanleiding van een experiment uit juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van milieu. Daarbij werd een score van A tot E toegekend aan de verschillende rugzakken, op basis van een vergelijking met uitsluitend Quechua-modellen. Meer details over dit project en over de gehanteerde methodes zijn te vinden op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Stof buitenkant
100.00% Polyamide
Onderhoudstips Om te verzekeren dat de stoffen hun eigenschappen behouden (vooral dan de waterdichtheid), raden we aan de rugzak niet machinaal te wassen of te drogen, niet te stoomreinigen en ook niet te bleken. Strijk de rugzak ook niet. Wil je de rugzak toch schoonmaken, doe dat dan met de hand, met wat lauw water en eventueel een borstel. Na een paar jaar kan je de waterafstotende eigenschappen vernieuwen met een impregneerspray.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Bewaren in een droge ruimte.
Gebruikslimiet Hij is wel niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 10 jaar