Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

40 liter: maximale rugverluchting. Regenhoes.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Rugzak F40 Air+ D grijs/blauw QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/7df73242-f4b1-4aea-bf9f-a44ae75619ae.zip/index.html
Trekking and Camping

Rugzak voor dames Forclaz Air+ 40 liter grijs/blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dames die dagtochten maken en het comfort van ergonomische schouderriemen en een heupgordel op maat van vrouwen waarderen. Een wandelrugzak van 40 l, met maximale verluchting van de rug. De schouderriemen en heupgordel zijn aangepast voor vrouwen. Met handige geïntegreerde regenhoes!
Decathlon
eerst 5999 - %

nu

5999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
5999 %
5999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8382979
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inhoud Inhoud: 40 l / Gewicht: 1 325 g / Afmeting gevuld: H 68 cm / B 30 cm / D 25 cm.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 2 buitenzakken, 1 binnenzak, 2 netzakken opzij, 2 in de heupgordel.
Ventilatie Rug met gespannen net (Air Cooling). Verstelbare schouderriemen, luchtige gordel
Sterk 10 jaar garantie.
Ondoordringbaarheid Met geïntegreerde regenhoes.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid
Ingewerkte regenhoes
Technische tests van onze rugzakken We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie dankzij een technisch partnership Onze Research and Development-afdeling voor zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Die tests werden uitgevoerd op de materialen, de naden en het afgewerkte product. Op basis van de resultaten kan Quechua 10 jaar garantie geven op alle geteste rugzakken, vanaf de datum van aankoop vermeld op de kassabon.
10 jaar garantie, de voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Hoe meten we het volume van onze rugzakken? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Hoe een rugzak op maat afstellen? 1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 - Doe de rugzak om. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 - Trek de schouderriemen aan. 5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.
Hoe je rugzak vullen? Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Kleding schik je errond. Je slaapmatje plaats je onder de klep, de tent hang je onderaan als ze niet in de rugzak geraakt. Stop een waterdicht jack en/of fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakjes steek je kleine spullen voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Milieumaatregelen De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Inzetstuk
100.00% Polyamide
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Gebruik de hoes wanneer het regent om je spullen te beschermen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze rugzakken worden getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 10 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?