Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Rugzak van 20 l: max. rugverluchting. Regenhoes.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Rugzak F 20 Air+ groen QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/06c065fc-a9f5-4584-897b-ae1ff7434246.zip/index.html
Trekking and Camping

Rugzak voor dames Forclaz Air+ 20 liter groen QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dames die dagtochten maken en het comfort van ergonomische schouderriemen en een heupgordel op maat van vrouwen waarderen. Deze wandelrugzak van 20 l is licht: perfect voor een dagtocht. De regenhoes, geventileerde rug en verluchte schouderriemen staan garant voor comfort bij elk soort weer.
Decathlon
eerst 3999 - %

nu

3999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8382982
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inhoud Inhoud: 20 l / Gewicht: 1 100 g / Afmeting gevuld: H 56 cm / B 28 cm / D 21 cm.
Draaggemak Duimsteunen. Stabilisatieriemen. Buik- en borstriem.
Ventilatie Rug met gespannen net (Air Cooling). Verstelbare schouderriemen, luchtige gordel
Verdeling van opbergvakken Zakken: 2 buitenzakken, 1 binnenzak, 2 netzakken opzij, 2 in de heupgordel.
Schuurbestendig 10 jaar garantie.
Ondoordringbaarheid Met geïntegreerde regenhoes.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid
Ingewerkte regenhoes.
Technische tests van onze rugzakken We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een paspop die een wandelbeweging nabootst.
10 jaar garantie dankzij een technisch partnership Onze Research and Development-afdeling voor zware confectie, partner van Quechua in het onderzoek en de goedkeuring van stoffen en assemblages, deed een aantal tests die de veroudering van een rugzak nabootsen. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het eindproduct onder de loep genomen. Dankzij die tests kan Quechua 10 jaar garantie gegeven op de geteste rugzakken, vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
10 jaar garantie, de voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Hoe meten we het volume van onze rugzakken? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens gieten we die balletjes in een bak met schaalverdeling zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Hoe een rugzak op maat afstellen? 1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 - Doe de rugzak om. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 - Trek de schouderriemen aan. 5 - Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.
Hoe je rugzak vullen? Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Je slaapmatje kun je onder de klep stoppen, de tent hang je onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en/of fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakken stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Milieumaatregelen Decathlon en Quechua willen je graag informeren over de impact die onze wandelrugzakken gedurende hun hele levensduur op het milieu hebben. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Inzetstuk
100.00% Polyamide
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Gebruik de hoes wanneer het regent om je spullen te beschermen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze rugzakken worden getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 2 jaar