Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Grote opening voor meer gebruiksgemak.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Rugzak Esc 50 l heren grijs QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/bf6342e5-5544-4ce8-9473-a8566947ca32.zip/index.html
Trekking and Camping

Afsluitbare trekrugzak Escape voor heren 50 liter grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: heren die verschillende dagen gaan "backpacken". Beveiligd tegen zakkenrollers doordat aan de kant van je rug een brede rits zit waar een hangslotje aan kan. Het deksel is afneembaar en apart te gebruiken als schoudertas, handig voor je documenten.
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 8999 - %

nu

8999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
8999 %
8999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8383140
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inbraakwering Brede rits, afsluitbaar met een hangslotje, tegen de rug voor meer veiligheid.
Makkelijk te openen / sluiten 1 grote hoofdopening zoals bij een koffer om heel gemakkelijk in te pakken.
Schuurbestendig Garantie van 10 jaar.
Bijzonder robuust dankzij de stof en versterkte naden.
Inhoud Geschikt als handbagage (zonder deksel).
Inhoud: 50 l
Afm.: 64 x 39 x 26 cm
Draaggemak Easy Fit-systeem voor optimale en automatisch afstelling.
Gewicht: 2,26 kg
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe een rugzak inpakken voor een optimaal comfort? Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Je slaapmatje kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Het Easyfit-systeem Met dit gepatenteerde systeem kun je je rugzak afstellen terwijl je hem draagt, met de hand en in één beweging, zodat hij perfect zit: en dat allemaal voor een maximaal comfort.
Hoe pas ik mijn rugzak aan? MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. PLAATS DE HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (hij moet om het bekken heen zitten) en TREK HEM AAN. TREK vervolgens AAN DE EasyFit-GREPEN en het schouderblok gaat om je schouders zitten. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Testen over de doeltreffendheid van het EasyFit-systeem uitgevoerd door onze afdeling Research and Development Gebruikscomfort van het concept: een Easyfit rugzak is 2 tot 3 keer sneller afgesteld; met een EasyFit-rugzak hoef je nooit te herbeginnen. In tegenstelling tot een klassieke rugzak, blijft de EasyFit wel altijd goed afgesteld: het comfort van de EasyFit viel duidelijk in de smaak tijdens de statische Friedmann 4%-test. En met dit systeem stellen 6 keer meer gebruikers hun rugzak juist af.
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens wordt de rugzak uitgegoten in een maatbak, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen met een marge van een paar %.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Lichte variaties zijn mogelijk.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/
10 jaar garantie. De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
Gewicht en afmeting De rugzak is 56 cm hoog, 40 cm breed en 26 cm diep.
Hij weegt ongeveer 2,3 kg.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyester
Inzetstuk
100.00% Polyamide
Onderhoudstips Handwas. Niet stomen. Dry in a dry and ventilated place.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Berg je rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet waterdicht, bescherm dus je spullen wanneer het regent.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Producttest Wij testen in het laboratorium en in gebruik de slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen en de waterdichtheid. Vervolgens hangen we de verzwaarde rugzak aan een pop die snelle stapbewegingen nabootst, gedurende duizende cycli, om zo veroudering na te bootsen en de duurzaamheid van de assemblage te controleren. De onderdelen (stof, gespen, riemen, schuim, ritsen...) worden ook apart getest. Zo kunnen we een garantie van 10 jaar bieden op deze rugzakken.
Garantie 10 jaar
KENMERKEN
Duur tocht
2 tot 7 dagen
Inhoud
50 liter
Technologie
afsluitbaar
Regenhoes
meegeleverd