Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Met automatische rugverstelling! Voor vrouwen.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Rugzak Easy dames 50 l paars QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/eec2f5e6c27a498e925153a0bbffc89d.zip/index.html
Trekking and Camping

Trekrugzak Easyfit voor dames 50 liter paars QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dames die bergtochten van 2 tot 3 dagen maken, gedeeltelijk autonoom. Licht en nauw aansluitend op de rug, voor trektochten van meerdere dagen met een middelzware last. Met het EasyFit-systeem kun je de rugzak aanpassen terwijl je hem draagt, zodat hij goed aansluit.
Decathlon
eerst 6999 - %

nu

6999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
6999 %
6999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8300840
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Draaggemak Automatische rugverstelling. Draagsysteem op maat van vrouwen. Regenhoes.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 3 buiten, 1 binnen, 1 heup. Stok-/ijsbijlhouder. Toegang onder, vakken.
Schuurbestendig Garantie van 10 jaar.
Inhoud Inhoud 51 liter / gewicht 1,75 kg / afmeting gevulde rugzak: h 67 * b 28 * d 26
Milieuvriendelijk B-score - CO²: 8,7 kg; Gebruik hulpbronnen: 65,1 g Sb - details: oxylane.com
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe wordt de inhoud van onze tassen en rugzakken gemeten? De inhoud van elke tas en rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: met kleine balletjes vullen we het hoofdvak en alle andere eventuele zakken. Vervolgens gieten we die balletjes in een maatbak, waar we de inhoud in liter kunnen aflezen met een foutenmarge van enkele procenten.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Er kunnen lichte variaties optreden.
Het Easyfit-systeem Met dit gepatenteerde systeem kun je je rugzak afstellen terwijl je hem draagt, met de hand en in één beweging, zodat hij perfect zit: en dat allemaal voor een maximaal comfort.
Hoe je rugzak inpakken? Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Schik je kleding errond. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een regenjasje en fleece ergens waar je er gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan wat 'kleine' benodigdheden voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak stop je in het voorziene compartiment (dat zich meestal langs de rug bevindt).
Hoe verstel je je Forclaz EasyFit-rugzak? MAAK alle riemen LOS (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). TREK DE RUGZAK AAN. PLAATS DE HEUPGORDEL OP HEUPHOOGTE (hij moet om het bekken heen zitten) en TREK HEM AAN. TREK vervolgens AAN DE EasyFit-GREPEN en het schouderblok gaat om je schouders zitten. Stel als laatste de STABILISATIERIEMEN naar wens AF.
Testen over de doeltreffendheid van het EasyFit-systeem uitgevoerd door onze R&D-afdeling Gebruikscomfort van het concept: een Easyfit rugzak is 2 tot 3 keer sneller afgesteld; met een EasyFit-rugzak hoef je nooit te herbeginnen. In tegenstelling tot een klassieke rugzak, blijft de EasyFit wel altijd goed afgesteld: het comfort van de EasyFit viel duidelijk in de smaak tijdens de statische Friedmann 4%-test. En met dit systeem stellen 6 keer meer gebruikers hun rugzak juist af.
Garantie van 10 jaar, voorwaarden De garantie dekt gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en abnormale gebruiksomstandigheden. Deze bijzondere garantie van 10 jaar geldt alleen op vertoon van het product en van de kassabon. Indien je product door de garantie gedekt is herstellen of vervangen wij hem gratis. Deze garantie sluit de geldende wettelijke garanties in jouw land niet uit.
Milieu-indicatoren Oxylane en Quechua willen je informeren over de milieu-impact van onze trekrugzakken gedurende hun hele levensduur. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. Elke tas en rugzak krijgt een score tussen A en E, op basis van een vergelijking tussen uitsluitend Quechua-artikelen. Meer informatie over dit project en over de berekeningsmethode vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Tests techniques sacs à dos. Nous faisons des tests en laboratoires pour valider les composants : tissus, boucles, sangles, mousses, zips... Exemple, pour un tissu : résistance à l'abrasion, à la déchirure, tenue des couleurs aux UV, au lavage, imperméabilité... Puis un test sur produit fini qui reproduit en accéléré les sollicitations du sac sur des années, pour contrôler la résistance des assemblages : on le met, rempli de lests, sur un mannequin reproduisant les mouvements en marche rapide, sur des milliers de cycles.
Le système Easyfit Ce système breveté permet d'ajuster votre sac directement sur vous, d'un geste, de façon intuitive, au mieux pour votre morphologie : tout cela pour un maximum de confort.
ONZE BELOFTES
Samenstelling Polyester en polyamide.
Onderhoudstips Handwas. Niet stomen. Niet drogen in de wasdroger.
Wasinstructies
Niet wassen
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Voorraadinfo Bewaar je rugzak op een droge plaats.
Gebruikslimiet Als je groot bent, controleer dan goed of deze rugzak wel past.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Al onze tassen en rugzakken worden uitgetest door een panel van testers die representatief zijn voor de uiteindelijke gebruiker en in echte omstandigheden. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet verbonden zijn aan Quechua, om onze producten uit te testen, te verbeteren en te beoordelen.
Producttest In een lab en in de praktijk testen we de rugzak op schuur- en scheurvastheid, de uv-bestendigheid van de kleuren, de wasbestendigheid van de stof en de waterdichtheid. Vervolgens simuleren we de slijtage van de rugzak door hem te verzwaren en op een pop te hangen die versneld en gedurende duizenden cycli een wandelbeweging nabootst, om zo zijn stevigheid te testen. De stoffen, gespen, riempjes, schuimdelen, ritsen...worden ook apart getest, zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze rugzakken.
Garantie 10 jaar
KENMERKEN
Duur
2 tot 7 dagen
Inhoud
50 liter
Technologie
automatische verstelling
Regenhoes
meegeleverd