Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Bescherming bij wandelingen en trektochten.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Regenbroek RainCut heren zwart QUECHUA - Wandelkleding
Trekking and Camping

Regenbroek voor heren Raincut zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie wandeltochten maakt over vlak terrein en een handige regenbroek zoekt. Deze eenvoudige, compacte, waterdichte en ademende regenbroek kun je gemakkelijk kwijt onderin je rugzak, samen met een regenjack om je te beschermen bij een onverwachte bui!
Decathlon
eerst 1299 - %

nu

1299**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1299 %
1299*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8382416
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdichte coating (2 000 mm). 100% waterdichte naden.
Ademend vermogen Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin de broek.
Compactheid Voor onderin de rugzak, licht en klein op te vouwen. Om overal mee te nemen!
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid van het kledingstuk Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Praktisch Ritsen onderaan de pijpen om de overbroek aan en uit te kunnen trekken zonder dat je je schoenen moet uitdoen. Opgelet: dat lukt niet met erg zware schoenen.
Verstelbare taille Met elastiek en koordstopper.
Informatie over de maten en snit Ruimzittend model. Opgelet: kan niet worden omgezoomd omdat de ritsen tot onderaan de pijpen lopen.
Waterdichtheid van de stof Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
Aanbevolen aanvullende artikelen Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of vloeistof in de machine. Om het waterafstotend vermogen te vernieuwen zodat het kledingstuk optimaal voldoet gedurende zijn hele levensduur.
Waterafstotend vermogen van de stof (niet hetzelfde als waterdichtheid) Waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Dit waterafstotend vermogen wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet geregeld worden herhaald tijdens de levensduur van het kledingstuk (we raden aan om de 3 wasbeurten).
Ademend vermogen van de stof Om te weten of een stof ademend is, wordt de waterdampdoorgangsweerstand (RET) berekend (test gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips De eerste keer apart wassen. Geen wasverzachter gebruiken.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Drogen op lage temperatuur
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Controleer altijd of dit waterdicht kledingstuk perfect droog is voordat je het opbergt.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in echte situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar