Warme 3-in-1 jas.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - RainWarm 300 3-in-1 D Caribean QUECHUA - Wandelkleding
Trekking and Camping

3-in-1 damesjas voor trekking RainWarm 300 Caribean blue QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dames die zich tijdens wandelingen willen beschermen tegen regen, wind en koude, met een jas waarmee ze de warmte kunnen regelen. 3-in-1 jas: warm, waterdicht en ademend. Door de klassieke stijl en aanpasbaarheid draag je deze jas met plezier het hele jaar door ... op en buiten wandelpaden.

Kleuren : Groenblauw / Petroleum blauw

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 59€99 - %

nu 59€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8370285
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdichte coating (2000 mm). 100% waterdichte naden.
Warmte Binnenjas in fleece, warme voering in de zakken.
Ademend vermogen Waterafstotende coating (RET=12): ademend. Uitneembare fleece binnenjas.
Veelzijdig 3-in-1 kledingstuk met uitneembare fleece. Afneembare kap.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte herenjas.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Pasvorm Standaardmodel. Ruime snit zodat deze jas gemakkelijk kan worden gedragen over een kledingstuk van de tweede laag, bijvoorbeeld een trui of fleece.
Kap Afneembaar met drukknopen. Hoogte verstelbaar met een elastisch koord + koordstoppers. Diepte verstelbaar door middel van een bandje met klittenband achter op de kap. Klep om het gelaat goed te beschermen.
Zakkensysteem voor de buitenjas 2 warme zakken met rits voor de handen + 1 borstzakje met rits aan de buitenkant + 1 afsluitbaar zakje dat verstopt zit in de hoofdflap.
Onderkant van de jas verstelbaar Met elastisch koordje + koordstoppers.
Mouwboordjes verstelbaar Met bandjes met klittenband.
Uitneembare binnenjas In fleece. 2 steekzakken met rits. Mouwen gevoerd met polyamide om gemakkelijker aan te trekken.
Aanbevolen aanvullende artikelen Onderhoudsproducten: waterdichtmakende spray of vloeistof in de machine. Om het waterafstotend vermogen van je kledingstuk te vernieuwen, de prestaties te optimaliseren en de levensduur te verlengen. Door die producten te gebruiken bij elke wasbeurt, verleng je de waterafstotende eigenschappen van je jas.
Waterdichtheid van de stof Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van uur).
Waterdichtheid van het kledingstuk Technologieën®: dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Ademend vermogen van de stof Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorgangsweerstand of "resistance evaporative transfer", de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de weerstand, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.
Waterafstotendheid van de stof Afparelend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. De waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (wij adviseren bij elke wasbeurt). Producten hiervoor vind je in onze winkels. Alle waterdichte jassen van Quechua werden waterafstotend behandeld
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren.

Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.

Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips Apart wassen. Geen wasverzachter gebruiken. Wassen met rits dicht.
Wasinstructies
Machinewas - 40° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Controleer altijd goed of dit waterdichte kledingstuk helemaal droog is voordat je het opbergt.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze kledingstukken worden tijdens het gebruik getest door gebruikers die representatief zijn voor de doelgroep waarvoor we onze artikelen ontwerpen. We zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties de techniciteit en het design van onze QUECHUA artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar