Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

waterdicht en ademend

Walking Sportief en nordic wandelen - PW 580 Waterproof navy/roze NEWFEEL - Sportief wandelen
Walking

Sportieve wandelsneakers voor dames PW 580 Waterproof marineblauw/roze NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: wie regelmatig sportief wandelt aan een stevig tempo. Geniet nog meer van het sportief wandelen in alle weersomstandigheden met de schoenen PW 580 van Newfeel die zowel soepel als waterdicht zijn.

Kleuren : Leiblauw / Nacht Blauw

Decathlon
eerst 3999 - %

nu

3999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8392711
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Flexibiliteit Erg soepel door het Flex-H systeem met inkepingen.
Lichtheid Lichte materialen om comfortabel te stappen: 161 g per schoen in maat 39
Ademend vermogen Dankzij het vernieuwende concept 'waterdicht&ademend' kan de voet ademen.
Waterdichtheid Water- en vlekbestendig dankzij het innoverende concept 'waterdicht&ademend'.
Schokdemping De dikke loopzool in EVA-schuim dempt schokken.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waaruit bestaat het exclusieve concept Flex-H van Newfeel? Het Flex-H concept is een systeem met inkepingen die in H-vorm onder de voorvoet zijn aangebracht. Studies van het Decathlon SportsLab hebben aangetoond dat bij sportief wandelen het metatarsofalangeaal gewricht de plaats is waar de voet tijdens de voortstuwingsfase het sterkst wordt gebogen en tegelijk het meest op steunt. Onze ontwerpteams hebben dus flex inkepingen aan weerskanten van dit gewricht aangebracht om de voetafrol te vergemakkelijken en tegelijk het comfort te behouden.
Waaruit bestaat het innoverende concept 'waterdicht&ademend' van Newfeel? Bij het innoverende concept 'waterdicht&ademend' krijgt elke textielvezel een nanobehandeling die voorkomt dat water en vetten binnendringen, terwijl de lucht wel nog wordt afgevoerd. Met deze technologie is er geen extra membraan nodig, zodat het bovenwerk van de schoen licht en soepel blijft.
Gebruikstests Alle schoenen voor sportief wandelen van Newfeel worden getest door representatieve sportieve wandelaars in omstandigheden die overeenstemmen met degene die je zelf kunt ervaren (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Aan de hand van die tests in het gewone leven kunnen we onze artikelen steeds verbeteren, om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel voert labtests uit op al zijn artikelen om de eigenschappen en voordelen van de wandelschoenen te kunnen bevestigen.
Wat is sportief wandelen? Sportief wandelen is een vorm van bewegen waarbij je stevig doorwandelt, van een half uur lang tot meerdere uren aan een stuk. Het wordt ook wel eens actief wandelen of powerwalken genoemd en beoefend op terrein met weinig hoogteverschillen: op de weg, op paden, zelfs op een loopband. Afhankelijk van je doelstellingen kan de stapsnelheid bij sportief wandelen variëren, meestal bedraagt die tussen 5 en 10 km/u. Meer info op www.newfeel.com
Waarom heb je specifieke schoenen nodig voor sportief wandelen? Bij sportief wandelen wordt de voet volledig afgerold, vanaf de afzet met de hiel tot de voortstuwing via de voorvoet, een fase waarin de voet sterk wordt gebogen.
Daarom moeten wandelschoenen zo soepel zijn!
Wat zijn de voordelen van sportief wandelen? Sportief wandelen is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten zijn de voordelen voor de gezondheid en voor de lijn legio. Het is ook een van de minst belastende sporten voor je gewrichten. Een milde sport dus, maar een goede vorm van lichaamsbeweging. Meer info op www.newfeel.com
KENMERKEN
Model
lage schoenen
Materiaal
mesh textiel
Gewicht
161 g per schoen in 39
Maten
van 36 tot 42
Kleur
marineblauw / roze.
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Onderhoudstips To clean with a wet cloth. Dry in the open air.
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen voor sportief wandelen op een luchtige plaats, beschermd tegen vocht en licht.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest De schoenen voor sportief wandelen van Newfeel worden getest tijdens het gebruik en in het lab.
Garantie 2 jaar