Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Slijtvast.

Walking Sportief en nordic wandelen - Protect 140 grijs/roze NEWFEEL - Sportief wandelen
/common/3Dpictures/a/a779a2021bc240fa9b8252bf7ccddf72.zip/index.html
Walking

Kindersneakers Protect 140 grijs/roze NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: wie regelmatig aan sportief wandelen doet. De sportschoenen Protect 140 zijn sterk en makkelijk schoon te maken en begeleiden je kind op elke sportieve wandeling.

Kleuren : Strandkeigrijs / Woestijnroze

Decathlon
eerst 1999 - %

nu

1999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1999 %
1999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8366783
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Flexibiliteit Flex-inkepingen in de loopzool voor extra soepelheid.
Positiebehoud product Ondersteunt goed de enkel dankzij de verstevigde rand.
Afparelend vermogen Bestand tegen lichte regen dankzij het bovenwerk in synthetisch materiaal.
Grip Goede grip dankzij de rubberen loopzool.
Sterk Slijtvast dankzij de verstevigde rubberen zool.
Gemakkelijk aan en uit Dankzij de klittenbanden en elastische veters gemakkelijk voor kinderen.
Onderhoudsgemak Gemakkelijk te reinigen met een spons.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Kan mijn kind een schoen voor sportief wandelen ook gebruiken voor sporten op school? Onze schoenen/sneakers voor sportief wandelen voldoen aan de eisen voor sporten op school: non-marking zolen voor de sportzaal, soepel, antislip, licht en met ondersteuning.
Kan ik orthopedische zolen in de wandelschoenen van mijn kind leggen? Kies een maat groter als je orthopedische zolen draagt, of haal de binnenzool van de Newfeel wandelschoenen voor kinderen er gewoon uit, ze zijn uitneembaar!
Ondersteuning van de hiel bij de kinderschoenen van Newfeel Opdat de voet beter in de schoen zou blijven zitten, hebben alle Newfeel-modellen een speciaal bestudeerd hielstuk (contrefort).
Moet je voor kinderen een maat groter nemen dan de normale schoenmaat, zodat ze hun schoenen langer kunnen dragen? Neen! Als de schoen te groot is, wordt de voet van je kind niet goed ondersteund, vooral niet aan de hiel. Zo kan de voet loskomen aan de zijkanten en is de schoen niet meer "verbonden" met de voet. Daardoor riskeert je kind zijn natuurlijke manier van lopen te veranderen, wat last kan geven aan de knieën, het bekken of de rug. De schoenen mogen natuurlijk ook niet knellen. Er moet 6 mm ruimte zijn tussen de grote teen en de voorkant van de schoen.
Hoe kan je controleren of de gekozen schoenmaat de juiste is voor je kind? Het kind moet eerst de voet goed naar voren in de schoen zetten, vervolgens druk je met de handpalm op de voorvoet zodat je kind de tenen niet kan intrekken. Probeer dan om je vinger achteraan de schoen te krijgen, achter de hiel (tot helemaal onderaan) om te zien of er nog voldoende ruimte overblijft (6 mm). Als je een dunne vingertop hebt, dan is die ongeveer 10 mm dik. Als hij erin past, maar een beetje gekneld zit, heb je de perfecte maat! Voor meer informatie: www.newfeel.com
Zijn schoenen met een uitgesproken voetwelving beter? Neen! 90% van de kinderen worden geboren met gezonde voeten. Ze hebben geen platte, maar vlezige voetjes! Wanneer ze groeien, worden hun voeten gespierder en wordt hun voetwelving gevormd. Kiezen voor schoenen met een uitgesproken welving is alsof je voor steunzolen zou kiezen! Wanneer die ondersteuning er niet is (als je kind blootsvoets of op schoenen zonder welving loopt), zal het lichaam dat onevenwicht proberen compenseren, wat kan leiden tot rugpijn. . Voor meer informatie: www.newfeel.com
Mijn kind verslijt schoenen in sneltempo, hoe kies ik de meest stevige? Kinderen hebben de neiging om de voorkant van hun schoenen meer te slijten. Let vooral op het materiaal van de zool. Materiaal dat van nature stevig is, zoals rubber, zal veel langer meegaan. Een zool die de voet goed omhult of zelfs vooraan wat hoger is, werkt bovendien als een "schokdemper". Wat het bovenwerk betreft, is leer veel steviger en zal een aangepaste versteviging vooraan vroegtijdige slijtage beperken. Voor meer informatie: www.newfeel.com
Gebruikstest Alle kinderschoenen van Newfeel worden getest tijdens het gebruik voordat ze op de markt worden gebracht, in omstandigheden die identiek zijn aan die van kinderen in het dagelijkse leven; zowel binnen als buiten. Die tests zijn een prima manier om onze schoenen te evalueren en te verbeteren.
Laboratoriumtests Newfeel test al zijn schoenen voor sportief wandelen in het lab om de eigenschappen en voordelen ervan te beoordelen.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
70.00% Polyurethaan, 30.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
30.00% Rubber, 70.00% EVA
Onderhoudstips To clean with a wet cloth. Dry in the open air.
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen/sneakers op een droge, donkere en verluchte plaats.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest De kinderschoenen/-sneakers van Newfeel worden getest in gebruik en in het lab.
Garantie 2 jaar