Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Erg dynamisch.

Walking Sportief en nordic wandelen - Propulse Walk 400 blauw/oranje NEWFEEL - Sportief wandelen
/common/3Dpictures/a/85efbe6e015143dab12a6660b3e0917a.zip/index.html
Walking

Herensneakers Propulse Walk 400 blauw/oranje NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: wie intensief aan sportief wandelen doet, aan een stevig tempo. Stap steviger door dankzij de sneakers Propulse Walk 400 van Newfeel voor sportief wandelen die zowel soepel als uiterst dynamisch zijn.
Decathlon
eerst 4999 - %

nu

4999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
4999 %
4999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8340066
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Flexibiliteit Flex-inkepingen in de zool zorgen voor soepelheid.
Lichtheid Lichte materialen om comfortabel te stappen: 290 g per schoen in maat 43.
Afzet Goede voortstuwing dankzij de exclusieve Propulse Walking Technology.
Ademend vermogen Afvoer van de transpiratie dankzij luchtig 3D-mesh en de binnenzool.
Positiebehoud product Blijft goed aan de voet zitten dankzij de constructie met naadloze binnenschoen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat is de exclusieve Propulse Walking Technology van Newfeel? Onze modellen die zijn uitgerust met de Propulse Walking Technology hebben:
- Een hiel die aan twee kanten afgeschuind is en een systeem met omgekeerde grips heeft, om snel contact te maken met de grond
- Een zone met veel grip die de voetafrol op de grond begeleidt, in overeenstemming met de stapbeweging
- En tot slot een afzetzone onder de grote teen voor meer propulsie. Die zone is versterkt om slijtage op die plaats te beperken wanneer je aan sportief wandelen doet.
Gebruikstests Alle schoenen voor sportief wandelen van Newfeel worden getest door representatieve sportieve wandelaars in omstandigheden die overeenstemmen met degene die je zelf kunt ervaren (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Aan de hand van die tests in het gewone leven kunnen we onze artikelen steeds verbeteren, om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel voert labtests uit op al zijn artikelen om de eigenschappen en voordelen van de wandelschoenen te kunnen bevestigen.
Wat is sportief wandelen? Sportief wandelen is een vorm van bewegen waarbij je stevig doorwandelt, van een half uur lang tot meerdere uren aan een stuk. Het wordt ook wel eens actief wandelen of powerwalken genoemd en beoefend op terrein met weinig hoogteverschillen: op de weg, op paden, zelfs op een loopband. Afhankelijk van je doelstellingen kan de stapsnelheid bij sportief wandelen variëren, meestal bedraagt die tussen 5 en 10 km/u. Meer info op www.newfeel.com
Waarom heb je specifieke schoenen nodig voor sportief wandelen? Bij sportief wandelen wordt de voet volledig afgerold, vanaf de afzet met de hiel tot de voortstuwing via de voorvoet, een fase waarin de voet sterk wordt gebogen.
Daarom moeten wandelschoenen zo soepel zijn!
Wat zijn de voordelen van sportief wandelen? Sportief wandelen is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten zijn de voordelen voor de gezondheid en voor de lijn legio. Het is ook een van de minst belastende sporten voor je gewrichten. Een milde sport dus, maar een goede vorm van lichaamsbeweging. Meer info op www.newfeel.com
KENMERKEN
Model
lage schoenen
Materiaal
mesh textiel
Gewicht
290 g per schoen in mt 43
Maten
van 39 tot 47
Kleur
blauw/wit/oranje
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling Bovenwerk in 3D-mesh, synthetisch materiaal en PU. Binnenzool in microvezel. Tussenzool in EVA-schuim met twee dichtheden. Loopzool in rubber.
Onderhoudstips To clean with a wet cloth. Dry in the open air.
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen voor actief wandelen op een luchtige plaats, beschermd tegen vocht en licht.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest De artikelen van Newfeel zijn getest in gebruik en in laboratoria.
Garantie 2 jaar