Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Kies voor de elegantie van stretch piquékatoen!

POLO INTAC'TEE DAMES grijs

Ontworpen voor: golfen het hele jaar door. Accentueer je vrouwelijkheid! Kies voor de elegante snit van een polo in stretch piquékatoen!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8299680
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
De visie van Inesis Ons volledige kledingassortiment is "Liberate your Swing".
Vanuit dit vertrekpunt willen wij een assortiment ontwikkelen dat absoluut niet hindert tijdens het golfen. Ons assortiment wordt uitgewerkt door een team en getest door golfspelers. We streven ook naar voortdurende verbetering door rekening te houden met opmerkingen van onze klanten. Dankzij dit samenspel van luisteren naar onze klanten en de expertise van het merk kunnen wij nog meer vrijheid bieden tijdens het spel!
Geschiedenis van het artikel Intac'tee is geen poloshirt zoals de andere:Dit is kwaliteit binnen ieders bereik, ontworpen om lang mee te gaan en intact te blijven. Je vindt deze belofte ook in de naam terug: Intac'Tee.Intac'Tee.
Dit is de vrouwelijke versie, waarvan het ontwerp beantwoordt aan de nood aan een vrouwelijk, tijdloos en eenvoudig product. Wij hebben gekozen voor een licht gecentreerd model zodat het elegant valt.
De details maken het verschil De kraag is verstevigd zodat je hem de hele partij lang rechtop kunt zetten. De polo is voldoende lang zodat je rug en buik steeds volledig bedekt blijven, zelfs aan het einde van de swingbeweging.
De polo heeft een knopenrij met 4 knopen. Deze piquéstof is ontwikkeld op een gewicht van 190g/m2.
Ons model draagt: De maat L is voor een vrouw van 1,68 m. Hij draagt eveneens de broek SMAR'TEE in % katoen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
We hebben vertrouwen in onze Ygolfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met je mening en de score die jij aan onze producten geeft en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over de Intac'tee polo hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?
Producttest Deze polo heeft opeenvolgende was- en droogtests ondergaan met als doel de goede vorm- en kleurvastheid te controleren.De tests zijn uitgevoerd door een extern laboratorium en bevestigen dat onze kwaliteitsvereisten worden gerespecteerd, tijdens de hele productiefase: vanaf het weven van het tricot over het verven van de stof tot de confectie van het poloshirt.