Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Een stabiel en opblaasbaar supboard!

Opblaasbaar supboard 9'8

Ontworpen voor: wie af en toe aan stand-up paddle surfing doet, op vlak water. Set met: tas, pomp, drukmeter, leash, handleiding. Een opblaasbaar stand-up paddle board (9'8" x 29" x 6") met veel drijfvermogen; ideaal voor beginners of voor tochtjes met het hele gezin.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8336146
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Oppompen van je stand-up paddle board Voordat je begint met oppompen, controleer je of het ventiel omhoog staat (dicht), zodat de lucht niet kan ontsnappen. Opblazen tot een druk van 13-15 psi en dan de dop dichtdraaien.
De drukmeter begint op 0,7 bar. Bij die druk heeft het supboard zijn vorm aangenomen maar is het nog niet voldoende op druk. Ga door met oppompen tot 13-15 psi (1 bar) zodat het board stijf genoeg is om goed te drijven en over het water te glijden.
Leeglaten van je stand-up paddle board Om leeg te laten, druk je het ventiel in en draai je het een kwartdraai, zodat de lucht kan ontsnappen.
Begin met oprollen aan de andere kant dan de kant met het ventiel.
Inhoud: De tas (te dragen als rugzak) bevat
> een supboard
> een hogedrukpomp met drukmeter en slang
> een vin om te bevestigen zonder gereedschap
> een leash
> een handleiding
> een sleutel voor onderhoud
Sleutel voor onderhoud de meegeleverde sleutel dient om het ventiel aan te draaien indien nodig. Nooit gebruiken om de lucht uit het supboard te laten.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar