Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Licht, waterdicht, met vervangbare doppen.

Accessories Electronics Cameras, audio - Oortjes sport SHQ1555 PHILIPS FRANCE - Audio
  • Accessories Electronics Cameras, audio - Oortjes sport SHQ1555 PHILIPS FRANCE - Audio
Accessories Electronics

Oortjes sport SHQ1555 met microfoon en afstandsbediening blauw/grijs PHILIPS FRANCE

PHILIPS FRANCE
Ontworpen voor: recreatieve of regelmatige sporters die muziek willen beluisteren tijdens hun trainingssessies. Ideaal voor gebruik buiten, bestand tegen water en tegen transpiratie. Kies oorclips of dopjes om de oortjes goed in je oor te houden.
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 2499 - %

nu

2499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2499 %
2499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8361569
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Positiebehoud product Met oorclips of oordopjes.
Stil Ingebouwde microfoon en afstandsbediening om te bellen.
Ondoordringbaarheid Transpiratiebestendig (IPX2).
TECHNISCHE INFORMATIE
Verleg je grenzen Sportoortjes, ideaal voor gebruik buiten. De oortjes helpen je om je grenzen te verleggen. Licht, waterdicht, met vervangbare doppen, de luidsprekers geven lage bassen om je lichaam in beweging te houden.
Personaliseer je oortjes. Personaliseer je model met oorbeugels, clips of dopjes. Kies oorbeugels, clips of dopjes om de oortjes goed in je oor te houden terwijl je beweegt.
Geluidskwaliteit Dankzij het open akoestisch ontwerp worden geluiden van buitenaf niet tegengehouden zodat je je bewust blijft van je omgeving, voor meer veiligheid. Profiteer van een geluidskwaliteit die omgevingsgeluiden niet tegenhoudt. Het open akoestisch ontwerp laat geluiden van buitenaf door, zodat je je bewust blijft van je omgeving en in alle veiligheid buiten kunt sporten.
Tegen alles bestand Kabel verstevigd met Kevlar® voor een ongeëvenaarde duurzaamheid. De ActionFit oortjes zijn speciaal ontworpen om robuust te zijn en lang mee te gaan. De met Kevlar beschermde kabel scheurt of breekt niet. Hij is bestand tegen de meest extreme omstandigheden en sporten.
Uitstekende geluidskwaliteit Uitstekende geluidskwaliteit die ervoor zorgt dat je je grenzen verlegt. De oordopjes van 8,6 mm bieden een uitstekende geluidskwaliteit en moedigen je aan het beste van jezelf te geven.
Uiterst comfortabel Ongelooflijk comfortabel tijdens het trainen: de ultralichte oortjes wegen slechts 5,7 gram. De ActionFit oortjes zijn ultralicht en wegen amper 5,7 g, waardoor ze bijzonder aangenaam zijn om te dragen. Je voelt ze nauwelijks zitten terwijl je sport. Laat je dragen door een krachtig geluid dat je helpt geconcentreerd en gemotiveerd te blijven.
JOUW MENING
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar