Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

DECATHLON

ONZE BELOFTES

ONZE MENSEN


DECATHLON verbindt zich ertoe om zijn medewerkers op te leiden, hun vaardigheden te ontwikkelen.
Onze managementstijl is gebaseerd op nabijheid en gericht op beslissing en verantwoordelijkheid.
Vandaag, en meer dan ooit, is het beleid voor interne promotie een prioriteit binnen de onderneming en de merken van het Oxylane-netwerk. Elke professionele loopbaan bij DECATHLON rijmt daardoor met vaardigheid en passie.
Regelmatige aansturing en opleiding zorgen ervoor dat elke Decathlonner doorheen zijn loopbaan zijn potentieel ontwikkelt en met andere woorden zijn vermogen om extra verantwoordelijkheid op te nemen.

Meer weten ? www.decathlon.be/jobs.

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID


DECATHLON wil een verantwoorde en participatieve rol spelen binnen zijn omgeving. Door lokaal mensen aan te nemen, door partnerships aan te gaan, door deel te nemen aan sportevenementen met zijn klanten en meer algemeen door de clubs en verenigingen uit de omgeving te promoten.
Er zijn ook heel wat van onze medewerkers die zich inzetten in het verenigingsleven, de sportclubs of het bestuur van hun gemeente.

ONZE OMGEVING


Sinds meerdere jaren bedenkt, test en gebruikt DECATHLON tal van manieren om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Voorbeelden zijn het verzamelen van afgeschreven producten, het gebruik van spaarlampen, het terugschroeven van productverpakkingen, het optimaliseren van transport, het verbeteren van de energieprestaties van onze gebouwen...
Maar het wil ook alle medewerkers die ecologische reflex bijbrengen, zodat ze in hun dagtaak het milieu nooit uit het oog verliezen.