Comfortabele en praktische zwemshort.

Surf - Olatu kort kinderen Soul groen TRIBORD
Surf

Korte zwemshort voor jongens Olatu Soul groen TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: jongens van 8 tot 14 jaar die op het strand spelen en een boardsport beoefenen. Korte zwemshort om actief te zijn op het strand en in het water. De volledig elastische boord en het aantrekkoordje zorgen ervoor dat de short steeds perfect blijft zitten. Praktische zak op rechts.

Kleuren : ZWART

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 11€99 - %

nu 11€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8356425
TECHNISCHE INFORMATIE
Kleuren Verkrijgbaar in zes versies, met all-over print of geplaatst motief, in drie kleurencombinaties met overwegend resp. rood, blauw of groen.
Maten Verkrijgbaar in 8, 10, 12 en 14 jaar
Naam van het artikel Van waar komt de naam Olatu? Dit woordt betekent "golf" in het Baskisch en past perfect bij het gebruik van de short door jongens! De artikelen van het merk Tribord worden bedacht, ontworpen en gemaakt in Hendaye Plage, een Baskische stad aan de Atlantische oceaan.
Binnenslip De binnenslip heeft een hygiënische functie en zorgt ervoor dat de short blijft zitten. De stof in 100% polyester is fijn geweven en heeft afvoeropeningen voor water en zand, zonder risico voor het kind.
Snel droog Voor een kind is het comfortabeler wanneer hij snel droog is. Daarom is deze short zo ontworpen dat water snel wordt afgevoerd wordt (via een oogje in de achterzak en via de binnenslip). De stof werd waterafstotend behandeld zodat hij geen water absorbeert en zelfs waterdruppels eraf laat glijden. Die waterafstotende behandeling kan afzwakken na veelvuldig wassen, maar kan opnieuw worden geactiveerd door de short in de droogtrommel te drogen.
Aanpasbaar Dankzij de elastische taille kun je de zwemshort precies op de maat van het kind afstellen. Het aantrekkoordje rondom zorgt ervoor dat de short goed blijft zitten, zodat je kleine rakker naar hartenlust kan spelen in de golven of op het strand!
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar