Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

De ideale octopus met klep.

Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Octopus SUBEA - Duiken
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Octopus SUBEA - Duiken
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Octopus SUBEA - Duiken
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Octopus SUBEA - Duiken
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Octopus SUBEA - Duiken
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Octopus SUBEA - Duiken
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Octopus SUBEA - Duiken
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Octopus SUBEA - Duiken
Diving

Octopus SCD 100 met klep voor diepzeeduiken SUBEA

SUBEA
Ontworpen voor: duikers van elk niveau. De octopus Subea is een tweede trap met klep, met een groot membraan en een ledigingsdop.
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 7999 - %

nu

7999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
7999 %
7999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8396407
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Mondcomfort Exclusief anatomisch mondstuk ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten.
Zichtbaarheid Het uitademventiel leidt de luchtbellen weg uit je gezichtsveld.
Gebruiksgemak Gele slang van een meter lang om de lucht gemakkelijker te verdelen.
Ademcomfort Ergonomische kap voorkomt dat de ademautomaat op continu debiet wordt gezet.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Betrouwbaarheid en veiligheid De eenvoudige en robuuste constructie biedt duurzame betrouwbaarheid en maakt van de octopus Subea de ideale tweede trap voor nieuwe duikers, en is tegelijk de beste keuze om veilig te duiken dankzij de gele slang van een meter lang om gemakkelijk lucht te delen.
De octopus Subea is een tweede trap met klep, met een groot membraan en een ledigingsdop.
Uitademen: beter zicht en minder lawaai Bij het uitademen kanaliseren ergonomische snorren de stroom luchtbellen ter hoogte van de wangen zodat het geluid niet storend is voor de duiker en de luchtbellen niet voor de duikbril opstijgen. Minder hinder tijdens het duiken en meer genieten!
Eenvoudig in gebruik Een tweede trap moet het natuurlijk gedrag van de ademhaling overbrengen in een mechanische realiteit. Van uitstekende kwaliteit, kan stress aanzienlijk verminderen, verbetert de veiligheid van de duiker door hem gemakkelijker lucht in voldoende hoeveelheid te geven, zonder dat een overbodige inspanning nodig is.

Inademen is gemakkelijker dankzij de hydrodynamische openingen van de kap. Dit exclusief design van de kap voorkomt ook dat de ademautomaat op continu debiet wordt gezet.
De ademautomaten Subea: exclusief en gepatenteerd anatomisch mondstuk! Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende dikten (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.
Gewicht en lengte van de slang Gewicht van de octopus met slang: 365 g
Lengte van de slang: 100 cm.
Onderhoudstips Gebruik nooit solventen of producten op basis van koolwaterstoffen om zelf je ademautomaat te reinigen of te smeren. Gebruik nooit een spuitbus, de drijfgassen kunnen de kunststoffen aantasten.
Tips voor het opbergen Het is belangrijk dat je al je duikmateriaal opbergt uit de buurt van ozonproducerende bronnen (elektrische motoren, kooktoestellen enz.) en beschermd tegen ultravioletstralen. Als je dat niet doet, kunnen de dichtingen sneller verslijten en je veiligheid of de goede werking van de ademautomaat in het gedrang brengen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Revisie van ademautomaten Subea raadt aan om je ademautomaat om de twee jaar te laten reviseren en minstens één keer per jaar te onderwerpen aan een visuele controle. Beide controles moeten gebeuren door een werkplaats die erkend is door Subea.
Na een bijzonder intensief seizoen (meer dan 100 duiken) of een lange periode van inactivteit wordt een revisie eveneens aanbevolen.

http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Garantie op de ademautomaten Op de artikelen van Subea-Tribord is 2 jaar garantie (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf de datum van aankoop en 2 jaar garantie bij een verborgen gebrek (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf het moment dat het verborgen gebrek wordt vastgesteld.
Onze artikelen zijn bedoeld voor sportief, niet-professioneel gebruik.
Schade veroorzaakt door schokken, een verkeerd gebruik of normale slijtage valt niet onder de garantie.
Wat is het merk Subea? Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen.
Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"!
Voor meer informatie : www.subea.com
ONZE BELOFTES
Samenstelling Onderstel : 75.0% Polyamide 12, Onderstel : 15.0% Messing, Onderstel : 5.0% silicone, Onderstel : 5.0% Staal
Voorraadinfo Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Gebruikslimiet Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.
handleiding voor meer informatie Klik hier voor meer informatie
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Alle ademautomaten van SUBEA werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe*, als deskundige en onafhankelijk consultant. *DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale medische en onderzoeksorganisatie zonder winstoogmerk voor de veiligheid en gezondheid van duikers.
Producttest Onze technische partner: PlanetOcean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in Hendaye - Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).
Garantie Beschikbaarheidsduur van onderdelen die noodzakelijk zijn om het artikel te gebruiken: 2 jaar.