Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten.

Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Mondstuk voor duiken SUBEA - Duikaccessoires
Diving

Mondstuk voor duiken silicone dubbele dichtheid zwart SUBEA

SUBEA
Ontworpen voor: duikers op zoek naar een nieuw mondstuk voor hun ademautomaat. Een uitstekend, anatomisch mondstuk, ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten, om het oude mondstuk van je automaat te vervangen. Twee verschillende siliconendichtheden, voor extra comfort.
Decathlon
eerst 999 - %

nu

999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
999 %
999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8334357
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Aanpasbaarheid Dankzij de exclusieve vorm zit dit mondstuk aangenaam en stabiel in de mond.
Mondcomfort Twee siliconendichtheden, voor extra comfort in de mond.
Vlotte montage / demontage Geschikt voor elke automaat. Vastzetten met een klemring.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
De SUBEA-ademautomaten: exclusief en gepatenteerd anatomisch mondstuk! Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende dikten (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.
Onderhoudstips Nooit oplosmiddelen of producten op basis van koolwaterstoffen gebruiken om je automaat schoon te maken, ook nooit zelf smeren. Geen spray gebruiken, drijfgassen kunnen het plastic aantasten.
Productgarantie De producten van Subea-Tribord hebben twee jaar garantie (volgens de wettelijke bepalingen in elk land) te rekenen vanaf de datum van aankoop, en twee jaar (volgens de wettelijke bepalingen in elk land) vanaf de vaststelling van een defect, voor de wettelijke garantie bij verborgen gebreken.
Onze producten worden gemaakt voor een sportief, niet-professioneel gebruik.
De garantie dekt geen schade veroorzaakt door slagen of klappen bij slecht gebruik of normale slijtage.
Wat is het merk SUBEA? Tribord Duiken wordt SUBEA, het Decathlon-merk voor onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). Alle merkverwijzingen op onze producten zullen geleidelijk vervangen worden.
Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing!"
Voor meer info: www.subea.com
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Structuur
100.00% silicone
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in a dry and ventilated place.
Voorraadinfo Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen ver van bronnen die ozon produceren. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Gebruikslimiet Voor duiken is een attest van een monitor nodig.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Alle Subea-automaten werden ontwikkeld aan de hand van gebruiks- en praktijktests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe, een deskundige en onafhankelijke instelling. *DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale medische en onderzoeksinstelling zonder winstoogmerk die ijvert voor de veiligheid en gezondheid van duikers.
Producttest Onze technische partner: Planet Ocean (een 5-sterren PADI-duikcenter), gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in het Franse Hendaye. Dit center werkt het hele jaar door met SUBEA-duikmateriaal. Het team van instructeurs nauwgezet mee aan de ontwikkeling van de SUBEA-producten: van het ontwerp in overleg met de teams (productmanagers, designers en ingenieurs) tot langdurige tests met duikers van het center (van beginners tot instructeurs die het hele jaar door opleidingen geven).
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?