Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Geheugenoplossing voor sportcamera's.

Micro/SD-kaart HC 633X 32 GB

Ontworpen voor: het snel opslaan, afspelen en overzetten van multimediabestanden, met inbegrip van video's in 1080p full-HD-, 3D en 4K-formaat. De kaart gebruikt UHS-I-technologie voor een overdrachtssnelheid tot 633x (95 Mb/s).

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8389951
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Leg je avonturen vast in HD Voor avonturiers en voor al wie verslingerd is aan kicks! Nu kun je ten volle genieten van je outdoor avonturen door het volledige vermogen en de prestaties van deze kaarten benutten. Of je nu de actie vastlegt met je sportcamera of met een drone-camera, steeds kun je een grote hoeveelheid filmpjes in 1080p full-HD, 3D en 4K vastleggen, lezen en doorsturen, en gemakkelijk tot 17 uur aan onvergetelijke momenten opslaan om de actie opnieuw te beleven wanneer je maar wil.
Geniet nog meer van je multimediabestanden. Deze kaarten zijn ook perfect geschikt voor een gebruik met tablet of smartphone, en laten je toe om snel je favoriete multimediabestanden te downloaden en op te slaan, met inbegrip van filmpjes, foto's en muzieknummers in zeer hoge kwaliteit.
Stuur snel bestanden door dankzij de geïntegreerde lezer. Voor meer gebruikscomfort bevatten de kaaren ook een USB 3.0-lezer om snel en eenvoudig bestanden door te sturen tussen je toestellen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar