Decathlon | TEAM DECATHLON
magazine team decathlon

TEAM DECATHLON
Alle sporten in één magazine

Onze toppers

Het is door sporters in actie te observeren, ze in ons onderzoeks- en ontwikkelingscentrum te bestuderen en zelf aan het woord te laten dat onze verkopers, productmanagers, designers en ingenieurs de producten van morgen kunnen bedenken.

Producten die sporten eenvoudiger, comfortabeler, leuker én veiliger maken.

Ontdek alle onze innovaties >

DONSJAS
x-light

WARM EN
HEERLIJK LICHT


Onderaan in de rugzak op een trektocht in de herfst, als tweede laag in de winter... dankzij het kleine opberghoesje is deze jas de perfecte metgezel tijdens al je avonturen. En dankzij de getailleerde snit en het uitgebreide kleurenaanbod houd je jezelf warm in stijl.

 • Licht (380g in maat M dames)
 • Compact
 • Warm (75% dons, 25% pluimen)
Ontdek nu >

BOOST
300

EEN rEvolutionaire TECHNOLOGIE


Dankzij twee innovaties heeft Wed’ze een heel nieuwe manier ontwikkeld om ski’s te maken:

 • 1 - Het archtech-systeem: een 3-dimensionale versteviging langs de zijkanten voor een erg goede overdracht van de afzet en een maximale controle.
 • 2 - Een nieuw materiaal dat nooit eerder werd gebruikt in ski’s: een vloeibaar composiet, geïnjecteerd met meer of minderglasvezel om de flex van de ski te regelen.
Ontdek nu >

Drijfvest

EXCLUSIEF concept isolEREND eN DRIJVEND


De Izeber is een drijfvest van 50N, maar met het comfort en de warmte van een klassieke body- warmer.

Het drijfvest Izeber verzoent perfect twee behoeften van een zeiler:

 • 1 - Veiligheid : het blijft drijven zonder dat je het moet opblazen of activeren - drijfvermogen van 50N, volgens de norm 12402-5.
 • 2 - Warmte :de buitenbekleding is wind- dicht en waterafstotend, de binnenvulling houdt je warm.

Dit handige en omkeerbare vest kan je zowel met de oranje kant naar buiten dragen, om goed zichtbaar te zijn, als met de blauwe of zwarte kant om niet te hard op te vallen voor en na een boot- tocht.

Ontdek nu >

RUNLIGHT

Autonomie 2 tot 5 uur herlaadbare batterij


ZICHTBAARHEID:

 • 1 -Bereik van 20m
 • 2 -Breedte van 5m
 • 3 -3 leds achteraan

LICHTSTERKTE:

 • 1 -3 standen
 • 2 -90/180/250 lumen
Ontdek nu >

EASYBREATH

easybreath MASKER

Voel je je toch niet helemaal op je gemak met een snorkel? Of wil je je kind laten kennismaken met snorkelen? Vanaf 10 jaar is er het Easybreath®-masker, ideaal voor beginners.

Je kan ermee onder water zien en intussen gewoon normaal ademen. Gedaan met dat verstrikkende gevoel en het risico op een beslagen bril of insijpelend water door de golven!

Ontdek nu >

pointes Relevé

De pointes Relevé zijn een innovatie van Domyos en hebben twee voordelen:

Om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen, hebben de ingenieurs van Domyos een innovatie bedacht.

Door een plastic schaal met een laag gegoten SEBS te verwerken in de tip, bieden de spitzen Relevé van Domyos extra comfort, om pijnlijke tenen te beperken en de overgang van demi-pointes naar pointes te vergemakkelijken.

Ontdek nu >

SHAPE BOOSTER

DE EERSTE LEGGING DIE CELLULITIS BESTRIJDT!

Domyos ontwikkelde een exclusief en gepatenteerd concept om vrouwen te helpen hun cellulitis weg te werken tijdens het sporten: een legging met binnenin siliconenpatches die druk uitoefenen op de billen en de achterkant van de dijen. Het geheim? De kleine nopjes in dobbelsteenvijf-patroon die in rechtstreeks contact staan met de huid. In combinatie met de bewegingen tijdens het fitnessen ontstaat er een soort van kneed- en rolmassage, ideaal om de vetkussentjes die cellulitis veroorzaken uit te vlakken.

En de doeltreffendheid is bewezen: bij de vrouwen die de technologie uitprobeerden, merkten we na 84 dagen dat de kuiltjes in hun dijen met gemiddeld 17% waren afgenomen en dat de huid van hun dijen en billen tot 12% steviger was.

Ontdek nu >