Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Goede grip en bescherming, waterdicht.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - M Hiking 100 mid WP VN D bruin QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/4d3a2a9b-63af-44e5-ad48-36c4c6a869f7.zip/index.html
Trekking and Camping

Waterdichte wandelschoenen voor dames Mountain Hiking 100 mid bruin QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: bergwandelingen van een dag, bij elk soort weer en op technische paden. Voor occasioneel gebruik. Deze wandelschoenen voor de bergen bieden alles wat je nodig hebt om comfortabel te stappen, dankzij de volledige demping, steentjesbeschermer, goede ondersteuning en een waterdicht membraan!

Kleuren : Walnoot Bruin

Decathlon
eerst 4999 - %

nu

4999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
4999 %
4999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8397087
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Hechting De Crosscontact-zool is geschikt voor zowel droge als drassige grond.
Schokdemping Demping over de hele lengte dankzij de EVA tussenzool.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan, geschikt om 4 uur te wandelen over nat terrein.
Bescherming tegen schokken Steentjesbeschermer voor de tenen en halfhoog model dat de enkel ondersteunt.
Positiebehoud product Halfhoog model met veterhaakje, voor een goede ondersteuning van de enkel.
Lichtheid 395 gram per schoen in maat 39.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
CrossContact-zool Een zoolontwerp dat het resultaat is van uitvoerig onderzoek in onze laboratoria, gekoppeld aan een speciale rubbersamenstelling voor een optimale grip en slipvastheid. Bij wandelen over drassig terrein zijn de behoeften anders dan bij wandelen over droog terrein en daarom zoeken wij systematisch naar het beste compromis.
Waterdichtheidstest Waterdichtheidstest van onze schoenen: schoenen met waterdicht en ademend membraan worden zowel in het lab als in gebruik getest om een optimale bescherming tegen de regen te garanderen. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij men nagaat of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
Waterdichtheidsniveau Bij de waterdichtheidstest testen we de schoenen op 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 2 uur wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin. De Forclaz 500 is minstens 8000 buigingen waterdicht.
De waterdichtheid verlengen De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er langs boven water kan insijpelen. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aanbevolen om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die de bovenkant van de schoenen beschermen tegen insijpelend van water, maar ook tegen steentjes, zand... Het is aanbevolen om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.
Gewicht 395 g per schoen in maat 39
Aankooptips Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.
Welke maat kiezen? Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.
Test op het terrein Het draagcomfort en gebruik van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan de situaties waarin jij ze gebruikt. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Laboratoriumtest In het laboratorium worden nog andere testen gedaan om het volgende te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
10.00% Polyurethaan, 70.00% Polyester, 20.00% Gespleten runderleer
Binnenkant van
90.00% Polyester, 10.00% Polyamide
Zool van
70.00% Styreen-butadieenrubber, 30.00% EVA
Onderhoudstips Handwas.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een goed verluchte, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor zware trekking.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze schoenen worden op draagcomfort en in gebruik getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Gewicht
380 g per schoen in mt 39