Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

De boord tovert in alle discretie een platte buik.

Legging Shape+

Ontworpen voor: de fitness: activiteiten voor een strakker lichaam en om de spieren te versterken. Shape+, flatterend voor je figuur! Domyos heeft voor jou een legging ontworpen met een plattebuikeffect! De brede tailleband zorgt voor een plattere buik en smallere taille!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8351709
TECHNISCHE INFORMATIE
Het assortiment Shape+-artikelen "De artikelen met het label Shape+ werden ontworpen zodat elke vrouw zich mooi kan voelen in haar sportoutfit. Ze zijn flatterend voor je figuur, zodat je met vertrouwen kan fitnessen.
De modellen worden getest in gebruik zodat wij fitnesskleding kunnen bieden die zo goed mogelijk beantwoordt aan de verwachtingen van onze klanten."
De Shape+-broeken Dit is het assortiment met plattebuikeffect van Domyos: Dankzij een stof op basis van polyamide en elastaan maakt de brede boord je buik platter en geeft hij ondersteuning zonder dat je aan comfort moet inboeten. Je silhouet is slanker, mooier: je voelt je vrouwelijk, energiek en beter in je vel.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Slanker figuur Indruk die 81% van de vrouwen heeft*, het figuur lijkt slanker, vrouwen voelen zich mooier. Plattebuikeffect Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller.94% van de vrouwen* merkte het plattebuikeffect. *getest door een panel van 320 vrouwen.
Garantie 2 jaar