Ergonomisch en erg comfortabel zeem in schuimstof.

Bicycles Fietsen - Lange fietsbroek 500 zwart/ora B'TWIN - Fietsuitrusting
Bicycles

Lange fietsbroek met bretels heren 500 zwart/oranje B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: wie regelmatig fietst bij koud weer (ritten van 2 uur). De B'TWIN fietsbroek met bretellen 500 isoleert tegen de kou dankzij een fleece voering. Erg comfortabele bretellen in rekbaar mesh. Reflecterende inserts aan enkels en kuiten.

Kleuren : ZWART / Fluorood / Sneeuwwit

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 29€99 - %

nu 29€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek gelijkaardige artikelen
Ref : 8369397
TECHNISCHE INFORMATIE
Warmte van het artikel Vermogen van het kledingstuk om te beschermen tegen de kou. Dit vermogen hangt af van de thermische weerstand en luchtdoorlatendheid van de stof. Hoe hoger de thermische weerstand, hoe beter het kledingstuk de lichaamswarmte vasthoudt die wordt geproduceerd terwijl je fietst.
Onderhoudstips Wassen in de machine op 30°. Op een programma voor synthetische stoffen. Het product binnenstebuiten draaien. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen in een warme, verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.
Producttests Ons team van productontwikkelaars van het B'TWIN Village in het Franse Lille zoekt voortdurend naar oplossingen om het comfort van onze fietsklanten te verbeteren.
Voor hen is het een heuse obsessie om producten te bedenken die helemaal voldoen aan de noden van elke gebruiker en elke beperking wegnemen.
Die producten worden vervolgens getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door ze te testen in reële omstandigheden, onze producten voortdurend kunnen verbeteren.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...