Fotochrome lens, voor zonnig of bewolkt weer.

Wintersports - LAND 700 FOTOCHROOM -17 WED'ZE
Wintersports

SKI- EN SNOWBOARDBRIL LAND 700 ELK WEER FOTOCHROOM ZWART - 17 WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders op zoek naar een fotochrome skibril voor elk weer.100% UV-werend De LAND 700 is een skibril met fotochrome lens die van kleur verandert afhankelijk van de UV-straling. Het past zich aan om goed te zien bij zonnig of bewolkt weer.

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 49€99 - %

nu 49€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8344100
TECHNISCHE INFORMATIE
UV-BESCHERMING Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect zodat er geen UV-stralen door kunnen, maar zodat ze ook niet kunnen weerkaatsen.
PERFORMANTE DAMPWERING De PERFORMANTE DAMPWERING is een dubbele lens die aan de binnenkant behandeld is een goede ventilatie van het montuur heeft om de binnenkant van de skibril goed te verluchten. Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril, moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet afgesloten zijn door bijvoorbeeld een buff.
DUBBELE LENS Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tusen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, zal er zich minder snel damp vormen op de binnenste lens van de bril. De binnenste lens is eveneens dampwerend behandeld. Opdat de lens zo lang mogelijk zou meegaan, mag u niet wrijven over de binnenkant van de lens, maar dient u zorgvuldig te deppen.
Bolvormige lens De bolvorm zorgt voor een beter horizontaal en verticaal gezichtveld. Het zorgt ook voor zo weinig mogelijk optische vervorming. De buitenlens is in het stevigste polyamide, de binnenlens is in acetaat.
FOTOCHROME LENS De fotochrome lens verdonkert grotendeels dankzij de UV-straling en in functie van de aanwezigheid ervan zal de kleur lichter of donkerder zijn tijdens het skiën.
Strap Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed. Antislip silicone band.
Microvezel etui Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe het microvezel etui van Wed'ze. Dit etui is eveneens bedoeld om de lenzen schoon te maken, de stof is ideaal om de lens schoon te maken zonder krassen te maken.
EN 174-NORM: De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
DAMPVORMING VOORKOMEN Vocht bevordert de dampvorming. Je moet dus vermijden dat het schuim vol vocht gaat zitten, bijvoorbeeld door je skibril op je skihelm of een natte muts te zetten. Zeker als je valt, zal je skibril gemakkelijk beslaan. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar