Mijn eerste boardshort!

Surf - Lafitenia kinderen Joker groen TRIBORD
Surf

Lange boardshort voor jongens Lafitenia Joker groen TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: jongens van 8 tot 14 jaar die houden van het strand en van surfen. De perfecte boardshort voor boardsporten. Speciaal voor surfen, blijft goed zitten en biedt ondersteuning dankzij de platte boord, veter en binnenslip.

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 10€19 - %

nu 10€19**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8356926
TECHNISCHE INFORMATIE
Kleuren Verkrijgbaar in negen versies, met all-over print of geplaatst motief, in drie kleurencombinaties met overwegend resp. rood, blauw of groen.
Maten Verkrijgbaar in 8, 10, 12 en 14 jaar
Naam van het artikel Van waar komt de naam Lafitenia? Dit is de naam van een golf die voorkomt ten noorden van Saint Jean de Luz. Ze is internationaal gekend en surfers van over de hele wereld komen hierop surfen, in dit unieke kader aan de voet van de hoge rotsen. De producten van het merk Tribord worden bedacht, ontworpen en gemaakt in de hoofdzetel van het bedrijf, aan de Atlantische oceaan in Baskenland, in de stad Hendaye.
Binnenslip De binnenslip heeft een hygiënische functie en zorgt ervoor dat de short blijft zitten. De stof in 100% polyester is fijn geweven en heeft afvoeropeningen voor water en zand.
Snel droog Voor een kind is het comfortabeler wanneer hij snel droog is. Daarom is deze short zo ontworpen dat water snel wordt afgevoerd wordt (via een oogje in de achterzak en via de binnenslip). De stof werd waterafstotend behandeld zodat hij geen water absorbeert en zelfs waterdruppels eraf laat glijden. Die waterafstotende behandeling kan afzwakken na veelvuldig wassen, maar kan opnieuw worden geactiveerd door de short in de droogtrommel te drogen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar