Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Waterdicht voetgedeelte, warm en veel grip.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Laarzen SH100 Warm H zwart QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/b847fd78-43c9-48c6-9683-f1986f3a1177.zip/index.html
Trekking and Camping

Laarzen voor wandelen in de sneeuw heren SH100 warm/waterdicht zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich wil beschermen tegen winterse omstandigheden tijdens wandeltochten in de sneeuw. Warm, waterdicht (enkel aan de voet) en licht. Snel en eenvoudig aan te trekken.
Decathlon
eerst 1299 - %

nu

1299**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1299 %
1299*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8344304
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Uiterste gebruikstemperatuur in beweging: -18 °C
Waterdichtheid Eendelig, volledig waterdicht voetgedeelte (de schacht is niet waterdicht).
Grip SNOWCONTACT-technologie: optimale grip, noppen van 5mm
Lichtheid Slechts 530 g in maat 42.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest Onze schoenen met NOVADRY® worden getest in het lab en in gebruik, en zijn perfect waterdicht en ademend. Ze worden eerst in water ondergedompeld en gevuld met perslucht, waarbij wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant perfect droog blijft.
Waterdichtheid van onze schoenen De laarzen Arpenaz 100 Warm zijn waterdicht tot 8000 buigingen. (de schacht heeft geen waterdicht membraan).
Testen op het terrein. Al onze schoenen worden uitgetest tijdens het gebruik en op hun draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Laboratoriumtesten In het lab wordt een hele batterij tests gedaan om de volgende zaken na te gaan: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Uiteraard is de schoen na de test en wanneer hij droog is weer net zo waterdicht als in het begin.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur laarzen de voeten warm hielden. Nu kan dat wel: voor alle Quechua-laarzen worden de uiterste comforttemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze laarzen, in rust en in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
60.00% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen, 40.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Bewaren op een goed verluchte, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor sneeuwschoenwandelen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al ons schoeisel wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in echte omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Garantie 2 jaar