Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Waterdicht voetgedeelte, warm en veel grip.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Laarzen SH100 Warm D grijs QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/6ecb1440-7d5f-4c3f-a9cf-eb07eaad67b8.zip/index.html
Trekking and Camping

Wandellaarzen voor de sneeuw dames SH100 warm waterdicht grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich wil beschermen tegen winterse omstandigheden tijdens wandeltochten in de sneeuw. Warm, waterdicht (aan de voet) en licht. Snel en eenvoudig aan te trekken.
Decathlon
eerst 1299 - %

nu

1299**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1299 %
1299*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8344698
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Uiterste gebruikstemperatuur in beweging: -8 °C.
Waterdichtheid Eendelig, volledig waterdicht voetgedeelte (de schacht is niet waterdicht).
Grip SNOWCONTACT-technologie: uitzonderlijke grip en slipvastheid, nopjes van 4 mm
Lichtheid Slechts 350 g in maat 39.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Snowcontact-technologie. De SNOWCONTACT-zolen werden getest en goedgekeurd in het lab en op het terrein. Ze zorgen voor een optimale grip en zijn slipvast op alle soorten winterse ondergrond (sneeuw en ijs). Het specifieke materiaal en contactoppervlak geven een uitstekende grip op gladde ondergrond. De optimale plaatsing van de noppen geeft je extra veel grip bij niveauverschillen.
Waterdichtheidstest van onze schoenen Onze laarzen worden uitvoerig getest, zowel in laboratoria als in gebruik, voor een optimale waterdichtheid en ademend vermogen. De schoenen worden gevuld met perslucht en ondergedompeld in water: daarbij controleren we of er zich geen luchtbelletjes vormen op de buitenkant. Dan worden ze half onder water op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Vervolgens gaat men na of de schoenen binnenin perfect droog zijn gebleven.
3 waterdichtheidsniveaus Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Uiteraard zijn de schoenen na de test en nadat ze zijn gedroogd weer even waterdicht als oorspronkelijk.
Waterdichtheidsniveau De laarzen 100 Warm Waterproof zijn waterdicht tot 8000 buigingen (de schacht heeft geen waterdicht membraan).
Testen op het terrein Het instap- en gebruikscomfort van al onze laarzen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in echte omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Meting van de warmte-isolatie van onze laarzen. Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur laarzen de voeten warm hielden. Nu kan dat wel: voor alle Quechua-laarzen worden de uiterste comforttemperaturen aangegeven. Op basis van testen die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze schoenen in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Tests in het lab In het lab worden testen gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
60.00% Thermoplastische polyethyleen, 40.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Thermoplastische polyethyleen
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Bewaren op een verluchte, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor sneeuwschoenwandelen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
van 36/37 tot 42/43
Gewicht
878 g/paar in maat 38/39
Kleur
grijs