Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
Kiprun - Kalenji

Neutraal of
pronatie model

Kalenji werkt samen met topatleten (Julien Bartoli, Stéphane diagana, Sophie Duarte, Benjamin Mataldi) voor de ontwikkeling van hun producten. Zo zijn we zeker dat ze de zwaarste test kunnen doorstaan.

P. Claes

““Uitstekende schoen voor lichtere lopers (1,70m – 64kg) die een lichte schoen zoeken met een soepele voetafrol. De demping voldoet ruimschoots voor kortere (10 – 15 km) afstanden. Ondertussen toe aan men tweede paar en nog steeds tevreden.”

Kiprun SD -10km

*Actie geldig van 1 tot 31 augustus 2015.

De Kiprun SD loopschoen is speciaal ontwikkeld voor het lopen van korte afstanden. Zijn lichtheid en dynamiek zijn hierbij zijn grootste troeven.

Beschikbaar voor heren en voor dames

Kiprun MD - 21km

*Actie geldig van 1 tot 31 augustus 2015.

De Kiprun MD loopschoen is ontwikkeld met het oog op de halve marathon. De combinatie van een stevige demping en voldoende dynamiek maken hem tot de uitgelezen partner voor dit type wedstrijden.

☆ *Bestaat in neutraal en anti-pronatie model
en ook in waterdichte ademende versie

Beschikbaar voor heren en voor dames

M. vermoesen

“Ik loop al 20 jaar lange afstanden tot 20 kilometer, en ik kan je zeggen: deze schoenen moeten allesbehalve onderdoen voor schoenen van duurdere geronomeerde merken. Ze zaten van in het begin heerlijk rond de voet, en ze bieden een fijne demping en soepele afrol. “

K. Lindekens

“Deze loopschoen voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Ik gebruik hem voor hem voor mijn trainingen voor de marathon. De stabiliteit en demping zijn opvallend aanwezig. Prijs-kwaliteit een echte topper!”

Kiprun LD - 42km

*Actie geldig van 1 tot 31 augustus 2015.

De Kiprun LD loopschoen is ontwikkeld voor zij die de marathon ambieëren. Dankzij een grote stabiliteit en zeer goede demping, zowel voor- als achteraan, is hij uitermate geschikt voor deze afstand.

☆ Bestaat in neutraal en anti-pronatiemodel

Beschikbaar voorheren en voor dames

Kiprace - Wedstrijd

De Kiprace loopschoen is de perfecte schoen voor lopers die prestaties willen neerzetten,snelle trainingen afwerken en een toptijd willen lopen op de dag van de competitie.

Beschikbaar voor heren en voor dames

L. Vermeersch

“Een schoen die me toeliet men 8 jaar oude record op de 10km te verbeteren: 35´21. Dat ik dit nog kan op mijn 50 jaar bewijst de kwaliteiten van de kiprun race. Een parcour met heuvels, afdalingen op stenen, wandelpadden...deze schoen toonde overal zijn doeltreffendheid.”