Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
Woony
enfant-velo
woony

Een revolutionaire
manier van
leren fietsen

Met de Woony zijn zijwieltjes verleden tijd !

De loopfiets groeit mee met het kind en past zich makkelijk van loopfiets naar 12" kinderfiets dankzij een afneembare transmissie.

Het kind, van 2 tot 5 jaar (90 tot 105cm), leert eerst spelenderwijs het evenwicht bewaren voordat het begint te fietsen met trappers .

Ontdek de modellen
Woony

Een meegroei loopfiets

Draisienne Woony Draisienne Woony Draisienne Woony Draisienne Woony
Ik leer het
evenwicht aan
Ik fiets
zoals
de groten !
Ik ben 2 jaar
Ik ben 5 jaar
fille-velo
freinage

Een makkelijke rem

De Woony is uitgerust met STOP EASY remgrepen, een revolutionaire handrem die is aangepast aan kleine kinderhandjes. Deze rem staat dichter bij het stuur, is beter te bereiken, en zijn geometrie bevordert een betere greep. Het bewegen van de hendel die parallel is met de vormgeving van de handgreep, draagt bij tot het versterken van de krachten van het kind.
Door het volgen van de natuurlijke beweging van de hand, maakt deze uitgekiende hendel het mogelijk om 30% aan kracht te winnen bij het remmen in vergelijking met een klassieke rem.
Remmen wordt dus kinderspel.

assemblage

Een snelle ombouw

De pedalen kunnen in minder dan één minuut op de loopfiets gemonteerd worden. Het kind, al vertrouwd me zijn Woony, kan de volgende stap in het leerproces zonder verdere hulp verder zetten, namelijk het leren trappen.

adapte

Een aanpasbare fiets

Dankzij de regelbare hoogte van het zadel en de hellingsgraad van het stuur is de Woony geschikt voor kinderen van 90 tot 105 cm.
Het model Woony 700 is zelfs uitgerust met spatborden voor- en achteraan. Het ergonomische, versterkte zadel kan ook als handvat dienen om zo de fiets makkelijk te dragen.

Woony

gezien door zijn klanten

Ideaal om te leren fietsen ! De loopfiets is echt een pluspunt omdat het kind zo het evenwicht leert te beheersen. Onze 3,5 jaar oude zoon had slechts een paar minuten nodig om van de loopfiets over te schakelen naar kinderfiets zonder ooit de fase met "zijwielen" te hebben doorlopen! Hij doet fietst erg goed met zijn Woony die perfect geschikt is voor zijn grootte. De remmen zijn zeer effectief en gemakkelijk te gebruiken. Kortom we nemen het overal mee naartoe! Voor ouders, het is gemakkelijk om de loopfiets om te bouwen tot kinderfiets en omgekeerd.

Hélène

Ontdek het gamma

velos
B'TWIN
LOOPFIETS 12” WOONY 500
Vanaf
119,95€
velos
B'TWIN
LOOPFIETS 12” WOONY 700 rood
Vanaf
139,95€
velos
B'TWIN
LOOPFIETS 12” WOONY 700 roze
Vanaf
139,95€