Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Een voordelige 16"-kinderfiets met ponyprint

Bicycles - Kinderfiets 16
Bicycles

Kinderfiets 16 inch Wendy Pony blauw/roze B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: kinderen van 4 tot 6 jaar (105 tot 120 cm) die hun eerst fietstochtjes maken. Blauwe 16"-kinderfiets met ponyprints, met STOP EASY-remmen op kindermaat en voorzien van een volledig omsluitende kettingkast, om in alle veiligheid te fietsen.
Decathlon
eerst 8499 - %

nu

8499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
8499 %
8499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8219900
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Gebruiksgemak Verlaagd frame om vlot op te stappen. Makkelijk te plaatsen zijwieltjes (optie).
Veiligheid STOP EASY-remmen op maat van kinderhandjes. Volledig gesloten kettingkast.
Levenslange garantie B’twin geeft levenslange garantie op frame, stuurpen, stuur en stijve vork.
Stevigheid Stalen frame. Aluminium velgen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Frame Specifiek b'Twin-frame - De in het midden verlaagde vorm vergemakkelijkt het opstappen. Als je kind aan het spelen is, zit het niet geblokkeerd op de fiets.
Houding Specifiek b'Twin-stuur en -grips. Comfortabel schuimzadel - De cockpit is op kindermaat gemaakt, de breedte en de grips zijn perfect voor kleine handjes. Het stuur is bovendien verstelbaar in de hoogte en groeit dus mee met het kind.
Transmissie Freewheel - Je kind moet niet blijven trappen, zelfs niet wanneer het bergaf gaat (veiliger).
Wielen Banden met binnenbanden en noppen - Echte fietsbanden om obstakels te overwinnen (zoals trottoirs) en voldoende grip te bieden op de gebruikelijke ondergronden (fietspaden, gras...).
Remsysteem B'Twin STOP EASY-remmen. Trommelremmen achteraan en cantileverrem vooraan - Remhendels op kindermaat waarmee je 30% minder kracht nodig hebt om te remmen dan bij klassieke remgrepen. We kozen voor een trommelrem achteraan voor een doeltreffende en geleidelijke remkracht. Het remsysteem raakt zo ook minder snel ontregeld. Vooraan hebben we gekozen voor cantilever remhoeven: doeltreffend en niet bruusk (beperkt het risico op blokkeren en op over de kop gaan).
Kettingkast Specifieke en integrale b'Twin-kettingkast met ingewerkte prints in het plastic - Dit onderdeel bedekt volledig alle mechanische onderdelen van de transmissie (crank, ketting, freewheel...) om het risico op gekneld raken (van de vingers), verstrengeling (van de veters) en vuile kleertjes zo goed mogelijk te beperken.
Uitrusting De fiets beschikt over alle nodige uitrusting voor de openbare weg (voor- en achterverlichting op batterijen, toeter) - Deze fiets kan je in een handomdraai én zonder gereedschap uitrusten met de 16"-zijwieltjes van b'Twin of met de b'Twin-leerstang (zowel de zijwieltjes als de stang worden afzonderlijk verkocht), om je kind in alle vertrouwen te leren fietsen.
ONZE BELOFTES
Gebruikslimiet We raden aan om altijd een helm te dragen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie Levenslange garantie op: frame, stuurpen, stuur en stijve vork. Meer details op btwin.com.
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?