Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Comfortabel en veelzijdig: puur skeelerplezier!

Rollers Step, Skate, Skeeler - Kinderen skeelers Oxelo Fit 5 geel grijs OXELO - Skates
Rollers

Skeelers Fit 5 voor kinderen geel/wit OXELO

OXELO
Ontworpen voor: gevorderde skeeleraars van 10 tot 16 jaar die tochtjes van 1 tot 2 uur maken. De skeelers voor kinderen die ervaring hebben met toerskaten en soepel rollende en comfortabele skeelers willen voor langere tochten.

Kleuren : GEEL / ZWART / WIT

Decathlon
eerst 5999 - %

nu

5999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
5999 %
5999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8321737
HET WINNENDE PACK
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Instelbaar 4 maten verstelbaar. Skates die meegroeien.
Aantrekgemak Semi-softboot met veel stukken comfortschuim.
Glijkwaliteit Aluminium frame, wielen van 76 mm en ABEC 7-lagers.
Positiebehoud product Omhullende plastic stukken en een driedubbel aantreksysteem.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Wettelijke vermeldingen Gecertificeerd: EN13843, klasse A (norm voor skates voor volwassenen tot 100 kg).
De boot is 4 maten verstelbaar. Skates die meegroeien.
Verstellen in 3 stappen: 1. Open de hendel. 2. Trek aan de voorkant van de boot. 3. Sluit de hendel. Dankzij dit systeem kan je kind deze skates langer gebruiken.
Voor een kind moet je inlineskates kiezen die goed zijn afgestemd op zijn voeten: neem geen te zware (niet aangepast aan zijn fysieke mogelijkheden) of te grote inlineskates (de voet verschuift in de boot, waardoor je kind een slechte houding aanneemt en het moeilijk heeft om zijn traject te beheersen).
Comfort en rolvermogen Semi-softboot verstevigd met stukken schuim voor een duurzaam comfort, luchtig mesh om je voeten langer droog te houden.
Aluminium frame voor grote wielen: 76 mm en ABEC 7-lagers. Mogelijkheid om wielen van 80 mm te monteren (enkel op maat 35/38 en 38/41).
Aluminium frame: stijver, voor een beter rendement.
Steun en afstellen Deze skates zijn gemakkelijk aan te trekken dankzij de eenvoudige en efficiënte sluitingen die de voet prima ondersteunen: een micrometrische gesp op de cuff, voor meer precisie + klittenband over de wreef zodat de voet stevig vastzit in de boot + een veter om de boot aan te passen aan je voet.
Elastische veters voor maat 32-35, klassieke veters voor de maten 35/38 en 38/41.
Remcontrole Klassieke rem met rubberen remblok, naar keuze op de linker- of rechterskate aan te brengen. (reserveremblok verkrijgbaar in de winkel, referentie 8111787)
Draagriem Gemakkelijk te dragen bij de riem aan de achterkant van de boot.
Onderhoud en reparatie Onderdelen vervangen of je skates repareren met wisselstukken die verkrijgbaar zijn in de afdeling of in het atelier van je Decathlon-winkel.
Bekijk onze tips en handleidingen op YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos
Veiligheid heeft geen prijs Oxelo garandeert de veiligheid ongeacht het technisch niveau van je kind. We hebben ervoor geopteerd alle modellen voor kinderen uit te rusten met wielen en remmen in rubber en niet in pvc. Onze eerste zorg is immers de veiligheid van elk kind. In tegenstelling tot pvc biedt rubber een uitstekende grip op harde ondergronden, zodat je kind niet wegglijdt bij het afzetten en doeltreffend kan remmen.
Comfort Semi-softboot verstevigd met stukken schuim voor een duurzaam comfort, luchtig mesh om je voeten langer droog te houden.
Deze skates zijn gemakkelijk aan te trekken dankzij de eenvoudige en efficiënte sluitingen die de voet prima ondersteunen: een micrometrische gesp op de cuff, voor meer precisie + klittenband over de wreef zodat de voet stevig vastzit in de boot + een veter om de boot aan te passen aan je voet.
De boot is 4 maten verstelbaar: Skates die meegroeien. Verstellen in 3 stappen: 1. Open de hendel. 2. Trek aan de voorkant van de boot. 3. Sluit de hendel. Dankzij dit systeem kan je kind deze skates langer gebruiken.
Voor een kind moet je inlineskates kiezen die goed zijn afgestemd op zijn voeten: neem geen te zware (niet aangepast aan zijn fysieke mogelijkheden) of te grote inlineskates (de voet verschuift in de boot, waardoor je kind een slechte houding aanneemt en het moeilijk heeft om zijn traject te beheersen).
Rolkwaliteit Aluminium frame voor grote wielen: 76 mm en ABEC 7-lagers. Mogelijkheid om wielen van 80 mm te monteren (enkel op maat 35/38 en 38/41).
Aluminium frame: stijver, voor een beter rendement.
Steun Deze skates zijn gemakkelijk aan te trekken dankzij de eenvoudige en efficiënte sluitingen die de voet prima ondersteunen: een micrometrische gesp op de cuff, voor meer precisie + klittenband over de wreef zodat de voet stevig vastzit in de boot + een veter om de boot aan te passen aan je voet.
Elastische veters voor maat 32-35, klassieke veters voor de maten 35/38 en 38/41.
ONZE BELOFTES
Samenstelling Frame in aluminium + PU-wielen van 76 mm + ABEC 7-lagers + rem uit PU-rubber + boot in luchtig mesh. Boot: PES en soft PU; Binnenzool: EVA
Onderhoudstips Vervang op tijd de rem wanneer die versleten is. We raden aan om je wieltjes regelmatig van plaats te verwisselen zodat ze gelijkmatiger slijten. Maak ze na gebruik schoon met een schone en droge doek. Naarmate je kind beter leert skeeleren, kun je de lagers vervangen door ABEC 7-lagers om vlotter te rijden. Bekijk onze onderhoudstips op ons Oxelo-kanaal op YouTube in het onderdeel 'tutos roller' (www.youtube.com/oxelo).
Voorraadinfo Bewaar je skeelers op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of een vlam.
Gebruikslimiet Roller norm EN 13843 A (max. 100 kg) Niet voor skatepark.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (wieltjes, lagers, rem).
KENMERKEN
Maten
35/38, 38/41
Gewicht
2,5 kg in maat 35/38
Type skates
fitness skeelers
Niveau
ervaren