Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Technisch topproduct, 100% waterdicht en ademend.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Jas Hike 900 jongens QUECHUA - Wandelkleding
Trekking and Camping

Waterdichte wandeljas Hike 900 voor jongens blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kinderen die regelmatig wandelen en zich doeltreffend willen beschermen tegen slecht weer in de bergen. Deze wandeljas beschermt je kind optimaal tegen de regen! De waterdichtheid werd gevalideerd bij een test onder een douche van 60 l/m²/u gedurende 2 uur.

Kleuren : Oceaanblauw / Navyblauw

Decathlon
eerst 2599 - %

nu

2599**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8355988
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Douchetest van 2000 Schmerber, alle naden zijn waterdicht gemaakt.
Ventilatie Verluchtingsritsen onder de armen om de transpiratie sneller af te voeren.
Stevigheid 2 jaar garantie.
Ademend vermogen Stof die de transpiratie afvoert. Netstof voering.
Lichtheid Slechts 327 g in maat 10 jaar.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: kinderregenjas - sustainability.decathlon.com
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid van de stof Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2 000 mm weerstaat dus aan een druk van 2 000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur). De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2 000 Schmerber).
Ademend vermogen van de stof Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorlatendheid of "resistance evaporative transfer", de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager die waarde, hoe beter de stof de transpiratiedampen laat ontsnappen en hoe beter ze dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 9 < RET < 12 = goed ademende stof / 12 < RET < 20 = ademende stof / RET > 20 = stof die weinig of niet ademt.
Waterafstotend vermogen van de stof Het waterafstotend vermogen van een stof is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet je regelmatig herhalen tijdens de hele levensduur van het kledingstuk (wij raden aan dat om de 3 wasbeurten te doen). Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.
Kenmerken Waterdichte ritsen om optimaal te beschermen tegen de regen. Kap verstelbaar met koordje en stoppers. Elastische stukken aan de polsen om gemakkelijker te verstellen. Netstof voering. Met verluchtingsritsen opzij.
Kwaliteit van de stoffen Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd geen pilling vertonen. Test op kleurvastheid: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte of het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.
Milieumaatregelen De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyester
Hoofdvoering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken. Voor eerste gebruik wassen. Niet stomen. Wassen met rits dicht.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Drogen op lage temperatuur
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Op een kleerhanger hangen of opvouwen en op een schone en droge plaats opbergen.
Gebruikslimiet Verwijderd houden van warmtebronnen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.
Producttest Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
8, 10, 12, 14 jaar