Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Waterdicht of warm, kiezen hoeft niet meer!

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Jas Hike 500 3*1 meisjes paars QUECHUA - Wandelkleding
Trekking and Camping

Waterdichte warme jas voor trekking meisjes Hike 500 3-in-1 paars QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kinderen, om ze te beschermen tegen de grillen van het weer op een trektocht. Waterdicht of warm, kiezen hoeft niet meer! Door het 3-in-1 systeem kun je de jas en het fleece vest apart dragen. Voor al je wandelingen of trektochten in elk seizoen!
Decathlon
eerst 2999 - %

nu

2999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2999 %
2999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8374989
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdichte materialen (2000 Schmerber) en waterdichte naden. Zo blijf je droog.
Warmte Uitneembaar binnenvest in geruwde fleece, dubbelzijdig, dichtheid 200 g/m².
Veelzijdig Jas en mouwloos vest aan elkaar te bevestigen dankzij een systeem met ritsen.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.
Stevigheid 2 jaar garantie.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat is de waterdichtheid van een jas? Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze producten zijn bestand tegen een druk van 2.000 tot 10.000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken? Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Fleece: Isolatie dankzij lucht. De fleecestof houdt de lucht vast door de volumineuze structuur. Het natuurlijk isolerende effect van die lucht houdt het lichaam warm. Omdat de stof geruwd is, wordt de lucht ingekapseld.
Winddichtheid: De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.
Wassen: 1/ Machinewas (30°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: zo kan je het beschadigen. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental.
Score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren.

Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen producten van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de producten met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.

Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Coating
100.00% Polyurethaan
Tweede voering
100.00% Polyester
Voering
100.00% Polyamide
Hoofdstof
100.00% Polyester
Hoofdvoering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken. Voor eerste gebruik wassen. Niet stomen.
Wasinstructies
Machinewas - 40° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Controleer of deze jas perfect droog is voordat je ze opbergt, bij voorkeur op een hanger om te vermijden dat plooien de stof beschadigen, en op een droge plaats.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en ons Research and Development laboratorium dat de best mogelijke materialen selecteert.
Producttest Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we er mooie, eenvoudige en technische producten. Vervolgens worden die producten ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in echte situaties onze producten voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?