Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Zakje met kabeldoorvoer, om te wandelen op muziek

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Jas Hike 100 meisjes blauw QUECHUA - Wandelkleding
Trekking and Camping

Waterdichte wandeljas voor meisjes Hike 100 Warm blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kinderen, om ze op trektochten bij fris weer tegen wind en regen te beschermen. Compact, stevig en comfortabel: een mooi huwelijk tussen stijl en technisch vernuft.

Kleuren : Turquoise / Grijsgroen

Decathlon
eerst 2299 - %

nu

2299**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2299 %
2299*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8398000
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdichte materialen (2000 Schmerber) en naden, om droog te blijven.
Warmte Wattering van 100 g/m² voor een maximale warmte en veel draagcomfort.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.
Winddicht De stof is winddicht dankzij een coating aan de buitenkant.
Connectiviteit Zakje met knoopsgat om de kabel van je oortjes door te halen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Wattering: Synthetisch materiaal vervaardigd uit polyestervezels. Afhankelijk van de grootte van de vezels wordt meer of minder lucht vastgehouden. Een dikkere wattering met dezelfde vezelmengeling houdt meer lucht vast en is dus warmer.
Wat is de waterdichtheid van een jas? Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze producten zijn bestand tegen een waterdruk van 2.000 tot 10.000 mm en dus uitstekend waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken? Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Wassen: 1/ Wassen in de machine (op 30 à 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: dat kan de stof beschadigen. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Heel goed spoelen en zwieren op laag toerental. 6/ Niet chemisch reinigen.
Een score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken De milieu-impact van onze producten wordt berekend voor hun hele levensduur, aan de hand van verschillende parameters.

We geven ze een algemene score van A tot E, zodat je artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken...) kunt vergelijken en gemakkelijk het model met de beste milieuprestatie herkent. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe

Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Garnering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Coating
100.00% Polyurethaan
Voering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken. Voor eerste gebruik wassen. Niet stomen. Wassen met rits dicht.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Drogen op lage temperatuur
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Controleer of deze regenkleding perfect droog is voordat je ze opbergt, bij voorkeur op een hanger om te vermijden dat plooien de stof beschadigen, en op een droge plaats.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Door onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door onze R&D-afdeling, die op zoek gaat naar de beste materialen.
Producttest Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenkt en ontwikkelt dit team er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in echte situaties onze producten voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?