Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Favoriet bij alle kinderen omdat hij keerbaar is!

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Jas Hike 100 jongens blauw QUECHUA - Wandelkleding
Trekking and Camping

Waterdichte warme jas voor trekking jongens Hike 100 blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kinderen, om ze te beschermen tegen de kou en de regen tijdens lange wandelingen en trektochten in de winter. Favoriet bij alle kinderen omdat hij keerbaar is!
Decathlon
eerst 1999 - %

nu

1999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1999 %
1999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8397991
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Waterdichte materialen (2000 Schmerber) en waterdichte naden. Zo blijf je droog.
Warmte Wattering van 100 g/m² voor een maximale warmte en veel draagcomfort.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.
Winddicht De stof is winddicht dankzij een coating aan de buitenkant.
Stevigheid 2 jaar garantie.
Lichtheid 400 g in maat 6 jaar.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Wattering: Synthetisch materiaal vervaardigd uit polyestervezels. Afhankelijk van de grootte van de vezels wordt meer of minder lucht vastgehouden. Bij eenzelfde vezelmengeling wordt meer lucht vastgehouden bij een dikkere wattering, die dus warmer is.
Wat is de waterdichtheid van een jas? Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1000 mm tot 2000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2000 mm beschouwd als waterdicht. Onze artikelen zijn bestand tegen een druk van 2000 tot 10000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken? Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Keerbare jas: Keerbare jas om te kiezen uit twee stijlen, veranderen van look wordt kinderspel. Een kant is waterdicht, de andere kant niet.
Wassen: 1/ Wassen in de machine (op 30 à 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental. 6/ Niet chemisch reinigen.
Praktische details: Vaste kap, 2 steekzakken, volledige ritssluiting.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren.

Er wordt een algemene score ABCDE gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.

Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.

Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Coating
100.00% Polyurethaan
Hoofdstof
100.00% Polyester
Hoofdvoering
100.00% Polyester
Garnering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken. Voor eerste gebruik wassen. Niet stomen. Wassen met rits dicht.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Controleer of deze regenkleding perfect droog is voordat je ze opbergt, bij voorkeur op een hanger om te vermijden dat plooien de stof beschadigen, en op een droge plaats.
Gebruikslimiet Keerbare jas, de ene kant is waterdicht, de andere kant niet.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Door onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door onze R&D-afdeling, die op zoek gaat naar de beste materialen.
Producttest Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in echte situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten:
2, 3, 4, 5, 6 jaar