Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Duurzaam, waterdicht, comfortabel, ademend.

Hunting Jacht - Jagersjas INVERNESS 500 Solognac grijs SOLOGNAC - Jachtkledij
Hunting

Regenjas Inverness 500 voor de jacht groen SOLOGNAC

SOLOGNAC
Ontworpen voor: de jacht op klein wild in het bos bij regenweer. Ademende regenjas die goed bestand is tegen agressieve plantengroei.
Decathlon
eerst 13999 - %

nu

13999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
13999 %
13999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8222508
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Waterdichtheid Beschermt tegen felle buien, of 30 cm regen in 3 uur tijd.
Bestand tegen onkruid Scheurvaste stof en assemblage, goed bestand tegen wilde plantengroei.
Ademend vermogen Verluchtingsritsen onder de armen: bevorderen de afvoer van de transpiratie.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Kap Afneembaar. Verstelbaar in de hoogte en diepte door middel van een elastiek en koordstoppers. Zeer goed omhullende kap voorzien van een voorgevormde klep die het gezicht maximaal beschermt.
Zakken 2 zakken + 2 steekzakken + 1 weitas. Alle zakken met rits.
Aanbevolen bijpassende artikelen. De broek Inverness 500 om ook je benen te beschermen zodat je een complete en doeltreffende outfit hebt die beschermt tegen regen en plantengroei.
Waterdichtheid van de stof Men meet in hoeverre de stof bestand is tegen een waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een stortbui van één uur).
Waterdichte eigenschappen van het kledingstuk. Deze jas werd goedgekeurd na een douchetest van 100 liter water/m²/u gedurende 3 uur. Bij een dergelijke test wordt een zwaar onweer nagebootst. Meer informatie vind je op de website solognac.fr.
Ademend vermogen van de stof Het ademend vermogen van een stof wordt aangeduid in RET (Resistance Evaporative Transfert). Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp die het lichaam produceert bij inspanning laat ontsnappen, dus hoe beter de stof ademt. De complexe RET is die meting uitgevoerd op het afgewerkte artikel.
Complexe RET van de regenjas Inverness 500 = 12 m/².Pa/W, of zeer goed ademend.
Ademend vermogen van het kledingstuk Solognac maakt niet alleen gebruik van ademende stoffen, maar ontwikkelt ook technische oplossingen (ritsen, verluchtingen, netstof ...) die de algemene verluchting van alle jassen verbeteren.
Waterafstotend vermogen van de stof Het waterafstotend vermogen is het vermogen om water van het oppervlak te laten glijden zonder het te absorberen. Zo slorpt de stof geen water op en blijft licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend gemaakt door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet worden herhaald gedurende de levensduur van het kledingstuk (wij raden aan bij elke wasbeurt). Producten hiervoor vind je in onze winkels. De waterdichte jassen van Solognac zijn waterafstotend behandeld.
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling
Zak
100.00% Polyester
Inzetstuk
100.00% Polyamide
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyamide
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Controleer steeds of een waterdicht kledingstuk perfect droog is voordat je het opbergt. Laten drogen na gebruik, verwijderd houden van vuur.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Marc Monnet, tester bij Solognac en regisseur van jachtfilms.
Producttest Getest door de teams van Solognac, in Cestas (Frankrijk). Maar ook door onafhankelijke testpersonen in de Dordogne, de Camargue en in Spanje.
Garantie 2 jaar