Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Slijtvast.

Hunting Jacht - Jachtparka SUPERTRACK Solognac Fluo SOLOGNAC - Jachtkledij
Hunting

Jagersjas Supertrack fluo SOLOGNAC

SOLOGNAC
Ontworpen voor: de drijver bij een drijfjacht op groot wild bij regenweer. Erg slijtvaste fluo jas voor de drijver op een intensieve jacht.
Decathlon
eerst 13999 - %

nu

13999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
13999 %
13999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8315380
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Zichtbaarheid High visibility-kleding gecertificeerd als PBM (zie handleiding).
Bestand tegen onkruid Scheurbestendige stof en assemblage.
Waterdichtheid Stof met membraan, waterdichte naden, beschermt tegen een bui van 12 cm in 2 u.
Ademend vermogen Het membraan en de constructie bevorderen de afvoer van de transpiratie.
zakken Veel zakken: voor walkietalkie, merkarmband en vergunning.
Aanpasbaarheid Parka met een afneembare kap die verstelbaar is in 3 dimensies.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Zichtbaarheid PBM Kleur genormeerd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit artikel moet je dragen over andere kleding en mag niet bedekt worden door bijvoorbeeld een parka of een rugzak. Bij volledig ontbreken van natuurlijk licht kan de veiligheid van de bescherming niet worden gegarandeerd. Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik. Het dragen van dit soort kleding wil niet zeggen dat je de geldende veiligheidsregels niet meer moet naleven tijdens de jacht (zie handleiding).
Stevigheid Ultrasterke hoofdstof van 900 denier, zeer dik en slijtvast. Fluo parka in zeer dikke stof die bestand is tegen doornen. Verstevigd met aramide (een stof die ook gebruikt wordt in kogelvrije vesten).
Waterdichte eigenschappen van het kledingstuk. De parka Supertrack werd getest en gevalideerd onder een douche van 100 liter water / m² / uur, gedurende 4 uur. Bij een dergelijke test wordt een zwaar onweer nagebootst. Meer informatie vind je op de website solognac.com. Ook alle naden en ritssluitingen zijn waterdicht.
Waterdichtheid van de stof Met 2000 mm waterkolom is de Supertrack uiterst waterdicht. Men meet in hoeverre de stof bestand is tegen een waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
Waterafstotend vermogen Het waterafstotend vermogen is het vermogen om water van het oppervlak te laten glijden zonder het te absorberen. Zo slorpt de stof geen water op en blijft licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend gemaakt door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet worden herhaald gedurende de levensduur van het kledingstuk (wij raden aan bij elke wasbeurt). Producten hiervoor vind je in onze winkels. De waterdichte parka's van Solognac werden waterafstotend behandeld.
Ademend vermogen van de stof. De jas Supertrack is ademend met een RET van 14 en heeft verluchtingsopeningen opzij. Om het ademend vermogen van een stof na te gaan, meet men de waterdampdoorlatendheid of RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de RET-waarde, hoe beter de stof de waterdamp die het lichaam produceert doorlaat, dus hoe beter de stof ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = extreem goed ademende stof / 920 = weinig of niet ademende stof.
Ademend vermogen van het kledingstuk Solognac gebruikt niet alleen ademende stoffen, maar ontwikkelde ook nog andere, technische oplossingen (ritsen, verluchtingen, mesh, ...) die de algemene verluchting van deze jas verbeteren.
Zakken Alle zakken zijn waterdicht. 2 steekzakken, 2 grote zakken voor patronen, 1 zak voor je walkietalkie, 1 zak voor je vergunning, 2 zakken voor merkarmbanden.
Kap Zeer stevig, afneembaar. Hoogte verstelbaar met een elastiek en koordstoppers. Diepte verstelbaar met klittenband op de achterkant. Klep met vormgeheugen voor een goede bescherming van het gezicht.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyester
Hoofdvoering
65.00% Polyester, 35.00% Katoen
Inzetstuk
89.50% Polyamide, 10.50% Aramide
Voering
100.00% Polyamide
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Op een droge en donkere plaats: overmatige blootstelling aan daglicht kan de fluorescerende eigenschappen aantasten. Verwijderd houden van vuur.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Getest door de teams van Solognac, in Cestas (Frankrijk). Maar ook door een panel van onafhankelijke testpersonen in de Dordogne, in de Vogezen en in Spanje.
Garantie 2 jaar