Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

3-in-1 parka met uitneembare fleece.

Hunting Jacht - Jachtparka SIBIR 300 Solognac Kamo-BL SOLOGNAC - Jachtkledij
Hunting

Jagersjas Sibir 300 fluo camo SOLOGNAC

SOLOGNAC
Ontworpen voor: de jager die vast geposteerd staat bij een drijfjacht op groot wild bij koud weer. Warme, waterdichte en ademende parka met uitneembare fleece. Goed zichtbaar, goedgekeurd als PBM.
Decathlon
eerst 11999 - %

nu

11999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
11999 %
11999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8281378
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Zichtbaarheid High-visibility kleding, goedgekeurd als PBM (zie handleiding).
Warmte Parka gevoerd met een uitneembare fleece. Kap gevoerd met microfleece.
Waterdichtheid Stof met membraan, waterdichte naden, beschermt tegen 12 cm regen in 2 uur.
Ademend vermogen Het membraan en de constructie bevorderen de afvoer van de transpiratie.
Camouflage Zichtbaar voor jagers, maar niet voor groot wild dat alleen grijswaarden ziet.
zakken 2 cargozakken, 2 steekzakken, 1 borstzak, 1 grote weitas op de rug.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Zichtbaarheid PBM Kleur goedgekeurd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit artikel moet je dragen over andere kleding en mag niet bedekt worden door bijvoorbeeld een parka of een rugzak. Bij volledig ontbreken van natuurlijk licht kan de veiligheid van de bescherming niet worden gegarandeerd. Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik. Het dragen van dit soort kleding wil niet zeggen dat je de geldende veiligheidsregels niet meer moet naleven tijdens de jacht (zie handleiding).
Warm 3-in-1 parka: uitneembare warme fleece voering.
Waterdichtheid van de stof Met een waterdichtheid van 2000 mm is de parka Sibir 300 bijzonder goed waterdicht. Men meet in hoeverre de stof bestand is tegen de waterdruk die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een stortbui van 2 uur).
Waterdichtheid van het kledingstuk. De parka werd getest en goedgekeurd onder een douche van 100 liter water/m²/uur, gedurende 4 uur. Bij een dergelijke test wordt een zwaar onweer nagebootst. Meer informatie vind je op de website solognac.com.
Ademend vermogen van de stof. Het ademend vermogen van een stof wordt uitgedrukt in RET (Resistance Evaporative Transfert). Hoe lager die weerstandswaarde, hoe beter de stof de waterdamp die het lichaam produceert bij inspanning laat ontsnappen, dus hoe beter de stof ademt. De complexe RET is die meting op een afgewerkt artikel.
De complexe RET van de parka Sibir 300 = 12 M2.Pa/W, ademend.
Waterafstotend vermogen van de stof Waterafstotend vermogen is het vermogen om water van het oppervlak te laten glijden zonder het te absorberen. Zo slorpt het textiel geen water op en blijft het licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend gemaakt met een speciale coating. Die moet bij voorkeur bij elke wasbeurt worden vernieuwd om de eigenschappen te verlengen. Alle producten die je daarvoor nodig hebt, vind je in onze winkels. De parka's Sibir van Solognac werden waterafstotend behandeld.
Kap Opvouwbare kap in de kraag. Verstelbaar in de hoogte aan de hand van een elastiek en koordstoppers. Verstelbaar in de diepte met een klittenbandsluiting aan de achterkant van de kap. Klep met vormgeheugen voor een goede bescherming van het gezicht.
Zakken 2 steekzakken + 2 zakken afgesloten met een klep / 1 borstzak met rits onder een klep.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Tweede voering
100.00% Polyamide
Hoofdstof
100.00% Polyester
Hoofdvoering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Geen wasverzachter gebruiken.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo op een droge en donkere plaats: overmatige blootstelling aan daglicht kan de fluorescerende eigenschappen aantasten. Verwijderd houden van vuur.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Getest door de mensen van Solognac, in het Franse Cestas, en door een panel van onafhankelijke testpersonen in de Dordogne, in de Vogezen en in Spanje.
Garantie 2 jaar