Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Jachtwinkel

Kleding Jachtkleding

Zoek je kleding voor de jacht? Onze collectie jachtkleding is zeer uitgebreid!

Bekijk alle jachtkleding
Jachtaccessoires Jachtaccessoires

Alle benodigde jachtaccessoires vind je in de jachtwinkel van Decathlon!

Bekijk alle jachtaccessoires
Jachtmateriaal Jachtmateriaal

In onze jachtwinkel is het aanbod jachtmateriaal uitgebreid en veelzijdig.

Bekijk alle jachtmateriaal
Alles voor jachthonden Alles voor jachthonden

Natuurlijk bieden we in onze jachtwinkel ook alle ruimte voor materiaal voor jachthonden.

Bekijk alles voor jachthonden
 1. Kleding
 2. Laarzen
 3. Jachtaccessoires
 4. Jachtmateriaal
 5. Alles voor jachthonden
 • In de Decathlon Jachtwinkel vind je een groot assortiment camouflage- en jachtkleding. Het jachtseizoen vindt plaats in de koudere periode van het jaar en dus wil je warm en comfortabel op pad. Stevige schoenen en laarzen met een goed profiel zijn belangrijk. Natuurlijk is een warme, waterdichte jas van levensbelang, vooral wanneer je een tijd geruisloos stil zit. Op warmere dagen kun je altijd kiezen voor een jagerstrui met camouflerende maar lichtere jas er overheen. Andere benodigde jachtartikelen zijn warme maar flexibele handschoenen, onderkleding en een gepaste, waterdichte broek. Met een passende jagerspet of –hoed maak je je outfit compleet, ook handig voor wanneer het regent!

 • Ben je op zoek naar jachtlaarzen dan kun je bij Decathlon terrecht voor een ruim assortiment aan laarzen. Decathlon's jachtlaarzen zijn zowel geschikt voor de jacht in open veld maar tevens geschikt voor de hengelsport en natuurobservatie. Jachtlaarzen zijn bestand tegen wilde vegatatie en bieden steun en comfort. De jachtlaars is ontworpen met een soepel en elastisch rubber, om de laars gemakkelijk aan- en uit te kunnen trekken, voor een hoog comfort en weinig druk op de voet. Heb je vragen over het uitzoeken van een jachtlaars, twijfel niet om contact op te nemen met Decathlon.

 • Wie vaker gejaagd heeft, weet dat je vaak een tijd moet wachten op een goede kans. Met een van onze lokeenden of -duiven zet je de eerste stap, op een van onze opvouwbare, lichtgewicht klapstoeltjes wacht je vervolgens je kans af met een van de vele verrekijkers. Overige handige jachtaccessoires zijn lokfluitjes, ophangdriehoeken en we hebben ook weegschalen voor je om je vangst direct te kunnen wegen. Tijdens de jacht mag een jagersmes niet ontbreken: in de jachtshop kies je een van onze lichtgewicht messen. Wil je advies over wapens? We helpen je graag met vragen en bieden verschillende jachtartikelen voor wapenonderhoud.

 • Hoewel we geen jachtwapens hebben, bieden we we in de jachtwinkel van Decathlon wel veel jachtmateriaal voor wapenonderhoud en bescherming. Zo kies je bij ons uit een gevarieerd aanbod van hoezen en wapentassen en onze reinigingssets en olie zijn aangenaam geprijsd en tegelijk van hoogstaande kwaliteit. Tegen geluidsoverlast kun je kiezen uit onze siliconen of schuimen oordopjes en onze draagriemen en kijkerzakjes komen in verschillende soorten camouflagekleuren. Verder hebben we meerdere wapenkluizen, schokdempende hulzen, patroonhouders en foedraal. Als je meer wilt weten over een van onze jachtartikelen of advies wilt, kun je altijd terecht in de jachtshop van Decathlon.

 • We bieden natuurlijk ook alles voor alles voor jachthonden in onze jachtshop. Tussen onze jachtartikelen vind je bijvoorbeeld een groot aanbod halsbanden, hondenlijnen en oprollijnen in verschillende kleuren en maten. Uiteraard ook in onopvallende camouflagekleuren! Via elektronische halsbanden leert de hond zijn grenzen kennen en met onze canicoms kun je ook van grote afstand opdrachten blijven geven. Met een van onze hondenfluitjes leert je jachthond commando’s en we bieden transportboxen in meerdere afmetingen. Voor in de auto hebben we verder veiligheidsriemen en ook voor speciale voeding kun je terecht in onze jachtwinkel.

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de jachtartikelen worden gemaakt door het jachtmerk Solgonac. In onze online jachtshop bieden we een uitgebreid aanbod voor kleding, accesoires, materiaal en jachthonden. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

 1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van de jacht en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
 2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.

Ons eigen jachtmerk: Solognac

Het jachtmerk van Decathlon heet Solognac. Hoewel we volgens de wet geen geweren mogen verkopen, bieden we jagers wél alle andere benodigdheden voor de jacht!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online jachtwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen. De prijzen in onze jachtshop variëren van €1,47 tot €599,95.

Ming op decathlon.nl:

Wat een geweldige jas. De meeste winterjassen van ons gezin komen van Decathlon vandaan. Deze spant echt de kroon wat prijs kwaliteit betreft. Hele zware en robuste kwaliteit voor zeer lage prijs. Deze jas is te vergelijken met die van de bekende merken die zeker wel 3x duurder zijn.. De jas is niet erg licht maar dit is voor mij geen minpunt. Enige kanttekening aan deze jas is dat hij een maat groter uitvalt. Let hierbij op met bestellen. Ik had graag die van mij een maat kleiner gewild echter had ik de alarmlabel al afgeknipt. Absoluut een aanrader voor mensen die in extreme kou in de buitendienst werken.

11 5 /5
Solognac Toundra 300 Parka