Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

HET IDEE


Bij ons staat de gebruiker centraal. Onze verkopers, productmanagers, ontwerpers en ingenieurs observeren de sporters tijdens het sporten en luisteren naar hun wensen en noden, en bedenken op basis daarvan de producten van morgen. De producten die de prestaties, het comfort, het plezier, en de veiligheid van de gebruiker zullen verbeteren. En dankzij de mening van deze klanten blijven we innoveren, kunnen we bestaande producten opnieuw verbeteren of de innovaties van morgen bedenken...

DE ONTWIKKELING


Het onderzoekscentrum van Decathlon, de Industriële directie, Merken en Design werken dagelijks om zo goed mogelijk te voldoen aan de noden van sporters van elk niveau. Elke stap in de ontwikkeling van een product wordt zorgvuldig uitgevoerd en door te luisteren naar de klanten en gebruikers, door het bewegende lichaam te analyseren en door de beste onderdelen te zoeken, kan Decathlon dag in dag uit haar beloftes waarmaken.

HET ONTWERP


De Industriële directie draait rond verschillende industriële processen: De keuze van materialen en de assemblage van het product zijn belangrijke stappen waardoor het product uniek, relevant en duurzaam wordt.In Villeneuve d’Ascq worden elk jaar meer dan 3.000 prototypes gemaakt. De teams werken verder in prototypeateliers om daar te observeren, en de materialen en het eindproduct in realistische situaties te testen. Dankzij deze organisatie kunnen Decathlon en haar merken technische producten aanbieden die toegankelijk zijn voor het grote publiek.

HET EVENEMENT


Volg op 6 oktober via livestreaming vanuit Frankrijk de innovation awards. Een spektakel waar 8 verschillende innovaties getoond en uitgelegd worden en er uiteindelijk 1 winnaar wordt gekozen. Jij kan zelf ook stemmen wie deze winnaar wordt!

 
 

DE WINNAARS VAN EDITIE 2015*

 
 

APTONIA DOUBLE USE

Verander van drank zonder van drinkfles te veranderen!

QUECHUA FRESH&BLACK
Koelte en duisternis eindelijk binnen handbereik

NABAIJI SELFIT
Om klaar en helder te zwemmen!


* Binnenkort beschikbaar in onze Decathlon-winkel