Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Zeer lange afstand en ultieme tolerantie.

Golf Golf - hybr BIG BERTHA OS 19° heren CALLAWAY - Golfclubs
  • Golf Golf - hybr BIG BERTHA OS 19° heren CALLAWAY - Golfclubs
  • Golf Golf - hybr BIG BERTHA OS 19° heren CALLAWAY - Golfclubs
  • Golf Golf - hybr BIG BERTHA OS 19° heren CALLAWAY - Golfclubs
  • Golf Golf - hybr BIG BERTHA OS 19° heren CALLAWAY - Golfclubs
  • Golf Golf - hybr BIG BERTHA OS 19° heren CALLAWAY - Golfclubs
Golf

hybride BIG BERTHA OS 19° heren rechtshandig CALLAWAY

CALLAWAY
Ontworpen voor: wie makkelijk ver wil slaan op het hele parcours. Zeer lange afstand en ultieme tolerantie, met een diepere body, een groter en sneller blad, en de allernieuwste versie van de technologie Cup Face.
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 22424 - %

nu

22424**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
29899 %
29899*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8391676
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Afstand Dankzij de technologie Face Cup Hyper Speed en de technologie Speedstep.
Tolerantie Langer blad en diepere body voor een hoger traagheidsmoment.
Instelbaar Y Verstelbare loft -1°/+2°.
Verstelbare lie voor neutrale positie of Draw.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Loft 19°
Explosieve afstand Explosieve afstand dankzij de allernieuwste versie van de technologie Face Cup Hyper Speed. De nieuwste versie van de technologie Face Cup Hyper Speed bevordert een hogere balsnelheid over het hele blad, vooral bij gedecentreerde slagen.
Groter en sneller blad Groter en sneller blad voor meer balsnelheid. Een groter en flexibeler blad biedt twee voordelen: 1) De grotere omvang biedt een groter contactoppervlak. 2) De hogere flexibiliteit benadert de grenswaarden van de restitutiecoëfficiënt van de USGA, wat zorgt voor meer balsnelheid en dus ook voor een langere afstand.
Verhoogde snelheid van de kop Verhoogde snelheid van de kop van de golfclub voor meer afstand dankzij de Speedstep-technologie. Deze technologie werd uitgewerkt met behulp van ruimtevaartexperten en verhoogt de aerodynamica zodat je meer snelheid en een langere afstand kunt bereiken.
Meer controle en meer tolerantie Hogere tolerantie dankzij een verbeterd ontwerp van de kop. Er werden verbeteringen aangebracht aan het ontwerp op volgende punten: 1) Een grotere afstand tussen hiel en teen voor een groter en meer tolerant slagvlak. 2) Een diepere body voor een groter traagheidsmoment en meer stabiliteit. Hierdoor kun je erg makkelijk slaan met deze hybride Big Bertha OS.
Meer veelzijdigheid Uitzonderlijke polyvalentie en veel langere afstanden dankzij de verstelbaarheid met OptiFit. De hosel die met de OptiFit-technologie is uitgerust, laat je toe om te kiezen tussen acht configuraties van loft en lie om zo de hoek van de slag en van het baltraject optimaal in te stellen, zodat je swing een optimale afstand en precisie krijgt.
Hoogwaardige shaft Graphite UST Recoil ES 460 UST Recoil is een shaft in licht grafiet met verhoogde buigpunten om de hanteerbaarheid en het toucher te verbeteren.

Flex R.
Gewicht 65 g.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar