Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Goede ondersteuning, grip, waterdicht en ademend.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Hoge wandelschoen dames Quechua Forclaz 100 novadry bruin QUECHUA - Wandelschoenen
Trekking and Camping

Hoge waterdichte wandelschoenen voor dames Forclaz 100 bruin QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: dagtochten in de bergen , bij elk weer en op technische paden. Voor occasioneel gebruik. Deze wandelschoenen voor dames zijn perfect om lange bergpassen te overwinnen. Ze bieden alle nodige steun, zijn extra waterdicht en laten je voeten ademen.

Kleuren : BRUIN

Decathlon
eerst 3999 - %

nu

prix_en_baisse
Vroeger4999Nu3999***
Recupel : # / Sinds 13/08/2017

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
prix_en_baisse
Vroeger000Nu3999**
Recupel : # / Sinds

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8287393
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Hechting TPU-zool met noppen van 5 mm, voor een goede grip.
Schokdemping Tussenzool in PU over de hele voet: doeltreffend en duurzaam.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan, geschikt om 4 uur te wandelen over nat terrein.
Positiebehoud product Hoge schoen, 2 haken bovenaan voor een goede ondersteuning op elk soort terrein.
Lichtheid 425 g per schoen in maat 39.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest Waterdichtheidstest van onze schoenen: Deze schoenen met waterdicht en ademend membraan worden zowel in het lab als in gebruik getest om een optimale bescherming tegen de regen te garanderen. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld, waarbij men nagaat of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid Bij de waterdichtheidstest testen we de schoenen op 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 2 uur wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Waterdichtheidsniveau De hoge waterdichte schoenen Forclaz 100 zijn waterdicht gedurende 4000 buigingen.
De waterdichtheid verlengen De waterdichtheid van schoenen komt soms in het gedrang doordat er water langs boven kan insijpelen. Om je voeten langer droog te houden, is het dus aanbevolen om waterdichte gaiters of minigaiters te dragen die de bovenkant van de schoenen beschermen tegen insijpelend van water, maar ook tegen steentjes, zand... Het is aanbevolen om enkele keren per jaar je schoenen te behandelen met een waterdichtmakende spray om de oorspronkelijke waterdichtheid te herstellen en vlekken te voorkomen.
Testen op het terrein Al onze schoenen worden op draagcomfort en in gebruik getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Laboratoriumtest In het laboratorium worden nog andere testen gedaan om het volgende te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
Aankooptips Pas de schoenen rechtopstaand en met wandelkousen aan. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Twee punten waar je op moet letten: zit de hiel goed vast en hoe voelt het aan je tenen wanneer je naar beneden gaat. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Wandel gerust even rond in de winkel. Vertrek niet op een lange tocht met alleen je nieuwe schoenen, loop ze eerst wat in.
Welke maat kiezen? Al onze schoenen worden op draagcomfort en in gebruik getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
30.00% koeienleer, 30.00% Polyurethaan, 40.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
60.00% Thermoplastisch polyurethaan, 40.00% Polyurethaan
Onderhoudstips Gebruik een borstel en/of spons om de schoenen schoon te maken en aarde of modder te verwijderen. Voor onbewerkt leer wordt een voedende crème of leervet niet aanbevolen. Op zich vormt dat geen probleem voor het leer, maar het wijzigt het uitzicht van je schoenen. Regelmatig opnieuw waterdicht maken met een speciale spray voor synthetisch materiaal.
Voorraadinfo Bewaren op een goed verluchte, droge en donkere plek.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Gewicht
430 g per paar in maat 39