Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Uitstekend waterdicht.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Hoge wandelschoen dames Quechua Forclaz 100 Mid novadry QUECHUA - Wandelschoenen
Trekking and Camping

Waterdichte wandelschoenen voor dames Arpenaz 100 mid paars QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wandelingen van een halve dag in de natuur, bij elk soort weer en op goed begaanbare paden. Voor occasioneel gebruik. De "eerste prijs" waterdichte wandelschoenen voor dames zijn geschikt om te wandelen over oneffen wegen. Dankzij de rubberen zool gaan ze lang mee en bieden ze meer grip.

Kleuren : DONKERPAARS

Decathlon
eerst 3999 - %

nu

3999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8224436
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Grip Rubberen zool met noppen van 4 mm.
Schokdemping CS-dempingssysteem in EVA voor veel wandelcomfort.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan dat de voeten droog houdt. Test van 2 uur.
Positiebehoud product Halfhoge schoen met haakje bovenaan voor een goede ondersteuning.
Lichtheid 336 g per schoen in maat 39.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest Onze schoenen met NOVADRY® worden getest in het lab en in gebruik, en zijn perfect waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er geen luchtbelletjes op het oppervlak van de schoen te zien zijn. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid Bij de waterdichtheidstest testen we de schoenen op 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 2 uur wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Niveau van waterdichtheid van de schoen.
De schoenen Arpenaz 100 Mid Ndy zijn waterdicht gedurende 2000 buigingen.
Test op het terrein Al onze schoenen worden op draagcomfort en in gebruik getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Laboratoriumtest In het laboratorium worden nog andere testen gedaan om het volgende te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
60.00% Polyurethaan, 40.00% Polyester
Binnenkant van
20.00% Polyurethaan, 80.00% Polyester
Zool van
100.00% Styreen-butadieenrubber
Onderhoudstips Handwas.
Voorraadinfo Opbergen op een goed verluchte, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor bergwandelingen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze schoenen worden op draagcomfort en in gebruik getest door representatieve gebruikers en in omstandigheden die identiek zijn aan de reële omstandigheden tijdens het gebruik. Meer bepaald tijdens onze "mission tests", waar de product manager samenwerkt met mensen die niet aan Quechua gebonden zijn om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 2 jaar