Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Hoe kies ik de juiste golfset?

Deze gids zal je helpen een keuze te maken.

Wanneer je een golfset aanschaft, heb je in één keer al het materiaal dat je nodig hebt (tas, irons, woods, putter). Alle golfsets zijn ontworpen voor spelers die vorderingen willen maken: niet gerangschikt op 25 van de index omdat de clubs in de sets tolerant en krachtig zijn.

Welke golfset kiezen? Bovenaan de pagina

Een compacte set ook kennismakingsset genoemd, is bedoeld voor wie pas begint met golfen en een complete uitrusting wil voor een voordelige prijs. Ideaal om te spelen op de pitch & putt of practices.


Een halve serie set is gericht op progressie, je kunt de set aanvullen naarmate je beter leert golfen. Ontworpen voor elk soort golfspel (pitch & putt, 18 holes,...).
De set omvat een tas en zes clubs (drie irons, een wood, een sandwedge en een putter). Een halve serie set is ook handig wanneer je niet veel plaats hebt om je materiaal op te bergen of te vervoeren.
 

Met een volledige serie set heb je alle bestaande clubs en ben je optimaal uitgerust voor elk soort parcours. Al onze golfsets kunnen worden aangevuld met extra clubs.