Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Ideale zwem- en strandshort voor je baby!

Hendaia Txiki baby Solo blauw

Ontworpen voor: baby's en peuters die voor het eerst kennismaken met het strand en water. Maten van 6 maanden tot 4 jaar. Ideale zwem- en strandshort voor je baby! Dankzij de volledig elastische tailleband blijft de short steeds goed zitten. Het ruime model laat toe om de short met of zonder luier te dragen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8333733
TECHNISCHE INFORMATIE
Bewegingsvrijheid en aanpasbaarheid. Dankzij de elastische taille kun je de zwemshort precies op de maat van het kind afstellen. De ruime snit biedt een grote bewegingsvrijheid en voert zand of andere huidirriterende deeltjes snel af.
Snel droog Kleding voor kinderen kan best niet lang nat blijven, dat is niet comfortabel. Dit model voert water snel af en de waterafstotende behandeling zorgt ervoor dat de stof geen water vasthoudt.
Deze waterafstotende behandeling kan afzwakken na veelvuldig wassen, maar kan opnieuw geactiveerd worden door de short in de droogtrommel te drogen.
Naam van het artikel Van waar komt de naam Hendaia BB?
Hendaia" betekent "Hendaye" in het Baskisch.
Hendaye is de naam van het strand waar Tribord gevestigd is. Het is een ideaal familiestrand, beschermd tegen stroming en te krachtige golven.
De producten van het merk Tribord worden bedacht, ontworpen en gemaakt in de vestiging van Hendaye Plage aan de Atlantische oceaan in Baskenland.
Maten Verkrijgbaar in 6 maanden, 1, 2, 3 en 4 jaar.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar