Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Licht en stabiel: omsluit mooi de rug

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Helium 27 l grijs QUECHUA - Backpacks en Rugzakken
/common/3Dpictures/a/58b4366e-7cd5-4079-94ca-f4de75404258.zip/index.html
Trekking and Camping

Rugzak Helium voor fast hiking 27 liter grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie op zoek is naar een lichte en stabiele rugzak voor fast hiking of raids. Deze rugzak van 27 l en 740 g onderscheidt zich door de grote opening en het compartiment voor een waterzak. Hij is zeer stabiel dankzij het omhullend model.
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 4499 - %

nu

4499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
4499 %
4499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8245760
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Inhoud 27 liter.
Draaggemak Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.
Ventilatie Enkele rug zonder ventilatiesysteem.
Verdeling van opbergvakken 3 zakken — 1 compartiment voor waterzak — 1 net.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Technische tests van onze rugzakken Alle onderdelen worden getest in ons lab: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte product aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren: we vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die de bewegingen van snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.
10 jaar garantie De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. Die speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon. Indien het artikel onder garantie valt, wordt het gratis gerepareerd of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.
Gebruikstests Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het afgewerkt artikel onder de loep genomen. Dankzij de resultaten van die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.
Milieumaatregelen Quechua informeert zijn klanten vrijwillig over de milieu-impact van zijn trekkingrugzakken gedurende hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
ONZE BELOFTES
Samenstelling Stof buitenkant: 100% PA met PU-coating; Voering: 100% PA met PU-coating; Vulling: 100% polyethyleenschuim.
Onderhoudstips om ervoor te zorgen dat de stoffen hun kwaliteiten behouden (met name de waterdichtheid), is het aan te bevelen de rugzak niet in de machine te wassen of in de droger te drogen, noch hem chemisch te laten reinigen of bleekwater te gebruiken. Niet strijken. Was deze rugzak met de hand in een lauw sopje, gebruik eventueel een borstel. Na enkele jaren kun je de stof opnieuw waterafstotend maken met een waterdichtmakende spray.
Voorraadinfo berg de rugzak op een droge plaats op.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor bergbeklimmen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Al onze rugzakken worden getest door gebruikers die representatief zijn voor de personen voor wie de rugzak wordt ontworpen, in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Tijdens onze "testmissies" werkt de product manager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 5 jaar garantie op de rugzak, 2 jaar op de waterzak.
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?