Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

De lichtste helm.

Wintersports Wintersporten - H300  BLAUW WED'ZE - Bescherming en Accessoires
Wintersports

SKI- EN SNOWBOARDHELM VOLWASSENE H300 BLAUW WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs of snowboarders op zoek naar een lichte, comfortabele en goed verluchte helm om op de piste te skiën. De helm H300 is zo licht en comfortabel dat je vergeet dat je hem draagt tijdens het skiën of snowboarden.

Kleuren : Kobalt blauw

Maat
Decathlon
eerst 1999 - %

nu

1999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2999 %
2999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8374253
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Positiebehoud product Draaiwieltje om de hoofdomtrek aan te passen.
Ventilatie 13 verluchtingsgaten, waarvan 4 verstelbaar met een eenvoudige schuifknop.
Lichtheid Onze lichtste helm dankzij de in-mold constructie. 360 g in maat M.
Bescherming tegen schokken Conform de norm EN 1077- B. In-mold constructie voor een lichte helm.
Onderhoudsgemak De binnenhelm is uitneembaar en machinewasbaar op 30°C.
Warmte Binnenhelm met kleine meshinzet voor een goede thermische regeling.
Compatibiliteit De skihelmen en -brillen van Wed'ze zijn zo ontworpen dat ze één geheel vormen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Turnring System De turnring is een essentieel element om ervoor te zorgen dat je helm goed op je hoofd blijft zitten. Dankzij dit draaiwieltje kun je de helm op elk moment heel eenvoudig en nauwkeurig afstellen, zelfs met je skihandschoenen aan. Hierdoor geniet je van een maximaal gebruikscomfort en optimale veiligheid. Draai het wieltje naar rechts om aan te spannen en naar links om losser te maken.
Venting System Het Venting-systeem zorgt voor een betere thermische regeling in je helm en beperkt beslaan van je skibril. Dit concept geleidt de lucht om warmte en vocht af te voeren en houdt hierbij rekening met het hele systeem helm-skibril.
Light Shell Construction Dankzij de Light Shell Construction kan men heel lichte helmen maken. Die techniek wordt in-mold genoemd en bestaat erin dat een polycarbonaat buitenschaal rechtstreeks op de EPS binnenschaal wordt gegoten. De rol van de EPS binnenschaal is om de schokken te absorberen bij een impact. Het geheel is uiterst licht. We raden je aan om je skihelm na maximaal 5 jaar te vervangen, als hij voor die tijd geen grote schokken heeft ondergaan.
Norm EN 1077 De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming bij alpineskiën of snowboarden. In het kader van deze norm worden proeven uitgevoerd op het vermogen om schokken te absorberen en op de weerstand tegen doorboring.
Uitneembaar textiel Het voordeel van een uitneembare voering is dat je die kunt wassen. De voering van deze skihelm is uitneembaar en mag in de wasmachine op 30°C.
KENMERKEN
Maten
Bestaat in 54-58 en 59-62
Vizier
Neen
ONZE BELOFTES
Voorraadinfo Niet bewaren op een vochtige plaats, in de buurt van een warmtebron of in de zon. De helm bij voorkeur, wanneer hij goed droog is, opbergen in een stoffen zak.
Gebruikslimiet Elke helm die een schok heeft ondergaan, moet worden vervangen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Al onze helmen zijn goedgekeurd door een erkend extern lab.
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar